„Mi-aș dori să fie mai răi”  Gâlcă despre jucătorii Craiovei și situația lui  Mitriță
Constantin Gâlcă

„Mi-aș dori să fie mai răi” Gâlcă despre jucătorii Craiovei și situația lui Mitriță

  • Costel Gâlcă, antrenorul Universității Craiova, a susținut o conferință de presă înaintea duelului cu UTA Arad, de mâine

Tehnicianul de 52 de ani a vorbit despre situația lui Alex Mitriță, care a fost rezervă cu Hermannstadt, în primul meci al sezonului, și despre care s-a speculat că s-ar fi certat cu Gâlcă.

MARIN LA Rapid? Giuleștenii încearcă să-l  transfere  pe titularul României la EURO
Citește și
MARIN LA Rapid?Giuleștenii încearcă să-l transfere pe titularul României la EURO
Citește mai mult
MARIN LA Rapid? Giuleștenii încearcă să-l transfere pe titularul României la EURO

„Mitriță a lipsit de la câteva antrenamente din cauza unei accidentări, nu putea să înceapă meciul ca titular. Nu există conflict cu niciun jucător.

Trebuie să avem o ordine în toate, respectul este maxim. Nu e nicio problemă. Băieții sunt cum trebuie, poate chiar un grup prea cuminte câteodată. Mi-aș dori să fie mai răi, dar în teren”, a spus azi Gâlcă.

„Cicâldău e binevenit”

El a vorbit și despre alte mutări pe care l-ar putea face sau le-a făcut deja Craiova în acest mercato:

„Cicâldău e binevenit, dar e departe de Craiova în momentul de față, cred eu.

Mi-aș fi dorit să mai vină jucători, avem multe meciuri, ne dorim să ajungem cât mai departe în toate competițiile.

Poate pentru Markovic o să fie un pas în înainte împrumutul la Hermannstadt, ca și pentru Cîmpanu (n.r. îmărumutat la UTA).

Au șanse mult mai mari de a juca, dacă vor face un campionat bun, vor veni înapoi. Cîmpanu are o tehnică foarte bună, un stâng bun, are o motivație mult mai mare să joace împotriva echipei sale”.

„Și eu pot să fiu rezervă”

Intrat pe teren în repriza secundă cu Hermannstadt, 0-0 final, Alex Mitriță a avut cinci ocazii mari de gol, dar n-a reușit să înscrie.

„Mitriță nu are voie să fie rezervă? Orice jucător poate să fie rezervă. Cât timp sunt cu sufletul la echipă, e vorba de o familie, un grup unit.

Mi s-a pus eticheta de «bad boy» (băiat rău), nu cred că este corect, nu a fost niciun fel de conflict. Și Mitriță poate să fie rezervă. Cât timp intru, 5-10 minute, dau totul să ajut echipa”, a spus Alexandru Mitriță la Prima Sport, după meci.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5