MARIN LA Rapid? Giuleștenii încearcă să-l  transfere  pe titularul României la EURO
Marius Marin Foto:sportpictures.eu

MARIN LA Rapid?Giuleștenii încearcă să-l transfere pe titularul României la EURO

  • Giovani Becali (72 de ani) a dezvăluit lovitura pe care încearcă să o dea Rapidul în acest mercato.
  • Marius Marin (25 de ani), mijlocașul celor de la Pisa, ar fi una din țintele giuleștenilor din această vară.

Schimbată din temelii la începutul acestui sezon, Rapid nu se oprește și încearcă să aducă în Giulești un component de bază al echipei naționale.

Rapid îl vrea pe Marius Marin

Potrivit lui Giovani Becali, giuleștenii îl vor pe Marius Marin, însă salariul jucătorului ar fi unul consistent, ținând cont că jucătorul evoluează în Serie B, a doua ligă din Italia.

„Am vorbit cu Viorel Moldovan pentru niște jucători. I-am și propus ceva. Să vedem. Îl vrea pe Marius Marin, de la Pisa. Când i-am spus eu salariul…

El nu înțelege că eu în Serie B i-am «nenorocit» pe toți. Era să îi «nenorocesc» și pe cei de la Palermo, și de la Bari. Că toți îl voiau pe Moruțan”, a declarat Giovanni Becali pentru Fanatik.

Integralist în toate meciurile României de la EURO 2024, Marius Marin nu a evoluat niciodată la nivelul primei ligi din România. Internaționalul român a ajuns în Italia în anul 2016, după despărțirea de Poli Timișoara.

1,6 milioane de euro
valorează Marius Marin, conform transfermarkt

Poli Timișoara, Sassuolo și Catanzaro sunt echipele la care a evoluat mijlocașul central înainte de a ajunge la Pisa.

Viorel Moldovan: „Vrem să mai aducem un număr 6”

Președintele clubului din Giulești spus că vor mai veni jucători la Rapid în această vară și a dezvăluit ce posturi vor să mai acopere.

„Suntem în discuții cu un portar, pentru a crea concurență acolo. Este un portar senior și rămâne de văzut dacă îl vom putea aduce. Eu sunt optimist că vom putea face acest lucru.

Vrem să mai aducem și un număr 6, pe care îl tot căutăm. Am fost refuzați de foarte mulți. Pentru unii am fost interesanți din punct de vedere financiar, pentru alții nu. Voiam să facem eforturi, dar continuăm să căutăm soluții.

Ne trebuie o santinelă acolo, în fața apărării. Un jucător de echilibru, care să asigure zona din fața fundașilor centrali. Trebuie să fie «ceas», să filtreze jocul, să aibă calitate, să știe să construiască, să paseze bine și să recupereze”, a declarat Viorel Moldovan pentru sursa citată.

2.45 milioane de euro
a investit Rapid în această vară în transferuri
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”