DINAMO SE TEME  Abdallah a vorbit despre o posibilă  suspendare a terenului : „Să joci fără fani e diferit”
Hakim Abdallah Captură facebook.com/DinamoBucurestiOfficial

DINAMO SE TEME Abdallah a vorbit despre o posibilă suspendare a terenului: „Să joci fără fani e diferit”

  • Dinamo și Rapid așteaptă decizia Comisiei de Disciplină cu privire la incidentele din meciurile jucate împotriva lui Sepsi.
  • Cele două cluburi bucureștene ar putea fi sancționate cu suspendarea terenului.
  • Prezent la conferința de presă premergătoare meciului cu Poli Iași, alături de Zeljko Kopic (46 de ani), atacantul Hakim Abdallah (26 de ani), a vorbit despre importanța suporterilor la meciurile de pe teren propriu.

Dinamo și Rapid ar putea avea terenul suspendat, după incidentele avute în meciurile disputate cu Sepsi, din etapa a 3-a, respectiv a 4-a.

„Să dispară!”  Nicolescu spune că și oficialii lui Sepsi au greșit: „Nu e normal ca  aceste cântece  să fie oficiale pentru începuturile de meci”
Citește și
„Să dispară!” Nicolescu spune că și oficialii lui Sepsi au greșit: „Nu e normal ca aceste cântece să fie oficiale pentru începuturile de meci”
Citește mai mult
„Să dispară!” Nicolescu spune că și oficialii lui Sepsi au greșit: „Nu e normal ca aceste cântece să fie oficiale pentru începuturile de meci”

Hakim Abdallah: „Suporterii noștri ne ajută foarte mult”

Abdallah a fost surprins să audă de faptul că alb-roșii ar putea avea terenul suspendat.

Totodată, atacantul venit la Dinamo în 2023 a vorbit despre importanța fanilor în meciurile de pe teren propriu și despre atmosfera pe care aceștia o creează meci de meci.

„Nu știam asta. E prima dată când aud. Să joci fără fani e complet diferit. Se vede că ei vin în număr mare la meciuri, ne împing de la spate.

Eu am jucat în campionate unde nu aveam atât de mulți spectatori, aici e diferit. Când înscrii sunt fericiți, te aplaudă.

Suporterii noștri ne ajută foarte mult, sunt mereu alături de noi și se simte”, a declarat Abdallah la conferința de presă.

Vreau să joc bine, să ajut echipa cu goluri, cu tot ce pot. Pentru asta mă pregătesc zi de zi. Nu țin să fiu golgeter, importante e să obțină Dinamo 3 puncte la finalul fiecărui meci. Se vede că ne place să jucăm împreună, avem o echipă unită Hakim Abdallah, atacant Dinamo

Dinamo și Rapid riscă suspendarea propriului teren

Întrunită miercuri, 7 august 2024, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a amânat cele două hotărâri pentru săptămâna viitoare:

  • ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe vs. SC Dinamo 1948 SA – Incidente - Termen 14.08.2024
  • FC Rapid 1923 vs. ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe – Incidente - Termen 14.08.2024

În timpul meciului din etapa 3 din Liga 1, dintre Sepsi și Dinamo încheiat, scor 1-1, suporterii „câinilor” au avut mai multe scandări xenofobe la adresa adversarilor.

De partea cealaltă, la meciul din etapa 4 dintre Rapid și Sepsi, încheiat, scor 2-2, suporterii giuleșteni au aruncat cu torțe în teren, pe un atac al favoriților.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5