Mbappe cam ESPN va transmite debutul starului francez în  La Liga  în condiții inedite
„Mbappe Cam”

Mbappe camESPN va transmite debutul starului francez în La Liga în condiții inedite

  • Debutul mult așteptat al lui Kylian Mbappe în La Liga va fi marcat de ESPN cu o transmisiune specială dedicată exclusiv starului francez.
  • Partida dintre Mallorca și Real Madrid se va disputa azi, la ora 22:30. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport 2 și Prima Sport 2.
Super Bayer Leverkusen a câștigat  Supercupa Germaniei  după o nouă revenire dramatică
Citește și
Super BayerLeverkusen a câștigat Supercupa Germaniei după o nouă revenire dramatică
Citește mai mult
Super Bayer Leverkusen a câștigat Supercupa Germaniei după o nouă revenire dramatică

ESPN vrea să marcheze debutul mult așteptat al lui Kylian Mbappe în La Liga.

În această seară, de la ora 22:30, Real Madrid se deplasează pe terenul celor de la Mallorca pentru prima etapă a campionatului spaniol.

Cu această ocazie, canalul american va difuza meciul cu o cameră dedicată exclusiv starului francez, potrivit RMC Sport.

O cameră ESPN va fi permanent pe Kylian Mbappe la primul meci în La Liga

Timp de 90 de minute, ESPN va prezenta în direct fiecare mișcare a lui Mbappe pe teren, printr-o transmisiune specială denumită „Mbappe Cam”.

„Va exista un stream dedicat pe ESPN+, care va avea o cameră concentrată doar pe Mbappe pe tot parcursul meciului”, a explicat Manuel de la Fe, vicepreședintele de producție al canalului american, potrivit sursei citate.

Va arăta toate cursele sale, toate emoțiile sale, va urmări fiecare mișcare pe care o face pe teren. Manuel de la Fe

Mallorca - Real Madrid. Este așteptată cea mai mare prezență din istoria gazdelor

Entuziasmul din jurul prezenței lui Kylian Mbappe este atât de mare încât RCD Mallorca se așteaptă la cea mai mare asistență din istoria sa în această seară, conform rmcsport.bfmtv.com.

Înainte de debutul său în campionatul spaniol, Mbappe și-a început aventura cu echipa madrilenă prin câștigarea Supercupei Europei în fața celor de la Atalanta, 2-0 scor final.

În timpul meciului, fostul jucător al PSG a marcat primul său gol în tricoul „los blancos”.

  • Jude Bellingham, cu o inspirație deosebită, l-a găsit perfect pe Kylian Mbappé în centrul careului.
  • Noul vârf al madrilenilor s-a desprins elegant din marcaj și, cu o execuție precisă, a șutat sub bară, lăsându-l fără replică pe portarul advers.

Abia ajuns, campionul mondial din 2018 a ridicat deja un trofeu prestigios alături de clubul său favorit.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5