În instanță   Mbappe  își cere cele 55.000.000 € de la PSG. Francezii pot primi interdicție la transferuri
Kylian Mbappe / Foto: Imago

În instanță Mbappe își cere cele 55.000.000 € de la PSG. Francezii pot primi interdicție la transferuri

  • Kylian Mbappe (25 de ani) a scăpat de PSG, însă PSG nu a scăpat de Kylian Mbappe.
  • Atacantul celor de la Real Madrid își cere cele 55.000.000 de euro din contract, pe care clubul francez a refuzat să i le plătească.

Kylian Mbappe a plecat de la PSG, în această vară, însă nu are de gând să renunțe la banii pe care îi mai avea de încasat de la campioana Franței.

Și nu este vorba despre o sumă oarecare: 55.000.000 de euro. Această sumă reprezintă o tranșă dintr-un bonus la semnătură (36.000.000 de euro), salariul pe ultimele trei luni (aprilie, mai, iunie), precum și un „bonus etic” în aceste trei luni.

Mbappe își cere banii. PSG riscă mult

Reprezentanții lui Mbappe au trimis o înștiințare către PSG, la mijlocul lunii iunie, însă clubul nu a considerat prioritară această problemă.

Cu toate acestea, Mbappe nu s-a lăsat, iar în aceste zile, conform informațiilor oferite de „Le Monde”, oamenii săi au contactat comisia Juridică a Ligii Franceze de Fotbal, care obligă cluburile la plata jucătorilor conform contractelor întocmite.

În caz contrar, Liga nu mai permite înregistrarea altor jucător în cadrul cluburilor problematice.

În urmă cu o săptămână, avocații lui Mbappe au trecut la un alt nivel. Au trimis un mail către Federația Franceză de Fotbal prin care anunța mutarea demersurilor la instanțele UEFA pentru recuperarea banilor înscriși în contract.

Așadar, dacă UEFA decide că PSG a încălcat regulamentele financiare, se poate alege cu sancțiuni serios, chiar și cu excluderea din competițiile continentale.

Oficialii celor de la PSG au susținut, în mai multe rânduri, că Mbappe a renunțat la acești bani în momentul în care a ales să se semneze un contract cu Real Madrid, devenind oficială despărțirea de club.

„Nu este omor”   Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui  Mario Iorgulescu  la 13 ani de închisoare
Diverse
09:50
„Nu este omor” Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare
Citește mai mult
„Nu este omor”  Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare
Rațiu, fulgerul lui Rayo  AS despre internaționalul român: „E o  piesă-cheie , pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
Stranieri
10:08
Rațiu, fulgerul lui Rayo AS despre internaționalul român: „E o piesă-cheie, pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
Citește mai mult
Rațiu, fulgerul lui Rayo  AS despre internaționalul român: „E o piesă-cheie , pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
David Raya, eroul serii   Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din  Liga Campionilor : „Incredibil”
Liga Campionilor
09:36
David Raya, eroul serii Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din Liga Campionilor: „Incredibil”
Citește mai mult
David Raya, eroul serii   Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din  Liga Campionilor : „Incredibil”
CHAMPIONS LEAGUE  S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid  „roșu”  din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă
Liga Campionilor
19.09
CHAMPIONS LEAGUE S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid „roșu” din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă
Citește mai mult
CHAMPIONS LEAGUE  S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid  „roșu” din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă