MIRONICĂ INDIGNATComentatorul ProTV, scandalizat de ce a văzut în Ghencea: “Este inacceptabil ce s-a întâmplat în seara asta!”

  • Mihai Mironică, unul dintre comentatorii meciului FCSB - Sparta Praga 2-3, a criticat dur arbitrajul.
  • Mironică a acuzat faptul că brigada daneză și-ar fi favorizat conaționalii din echipa cehă.

Finalul tensionat al meciului FCSB - Sparta Praga 2-3, cu roș-albaștrii încercând cu disperare să egaleze pentru a duce meciul în prelungiri, a prilejuit mai multe remarci acide ale comentatorilor ProTV.

Vis spulberat  FCSB pierde cu Sparta Praga și este  eliminată  din Liga Campionilor
Citește și
Vis spulberat FCSB pierde cu Sparta Praga și este eliminată din Liga Campionilor
Citește mai mult
Vis spulberat FCSB pierde cu Sparta Praga și este eliminată din Liga Campionilor

Mihai Mironică și Mihai Crăciun, cei doi jurnaliști aleși de Pro să relateze meciul din Ghencea, îl înțepaseră pe arbitrul Morten Krogh încă din prima repriză, pentru că a ignorat un fault la Olaru într-o zonă unde se putea discuta chiar despre un posibil penalty.

Mironică, indignat: “Este inacceptabil!”

Pe final, mai ales după ce FCSB a marcat al doilea gol și forța intrarea în prelungiri, câteva decizii ale “centralului” l-au scos din sărite pe Mironică. 

Comentatorul a fost de-a dreptul scandalizat de faptul că acesta a tolerat tragerile de timp ale Spartei și că, în ultimele secunde, a refuzat un corner FCSB-ului. 

“Este inacceptabil ce s-a întâmplat în această seară! Incredibil cum i-a împins arbitrul de la spate pe cei de la Sparta Praga”, a spus Mironică la microfonul ProTV. 

FCSB - Sparta Praga
FCSB - Sparta Praga

Galerie foto (41 imagini)

FCSB - Sparta Praga FCSB - Sparta Praga FCSB - Sparta Praga FCSB - Sparta Praga FCSB - Sparta Praga
+41 Fotografii
labels.photo-gallery

Mihai Mironică: “Arbitrul a tras cu ai lui”

El a insistat în câteva rânduri pe faptul că UEFA a greșit flagrant delegând o brigadă din Danemarca la meciul din Ghencea. Motivul? “Antrenorul Spartei este danez. În plus, în echipa cehilor joacă alți trei fotbaliști din Danemarca”, a zis Mironică.

El a sugerat că arbitrul Morten Krogh a ajutat-o pe campioana Cehiei datorită apropierii de conaționalii săi: antrenorul Lars Friis, portarul Vindahl, plus fundașii Ross și Sorensen. 

Cine este Mihai Mironică

Mihai Mironică este unul dintre cei mai experimentați jurnaliști din presa de sport, cu o carieră de 30 de ani în TV. El a fost angajat la ProTV până în ianuarie 2023. 

Acum este freelancer, colaborează cu Superbet și cu ProSport și comentează meciuri la Prima Sport sau, ocazional, la ProTV. 

Oamenii își imaginează că dacă nu ții cu Steaua, cu Dinamo, cu Rapid, hai, cu Craiova, atunci nu le ai cu fotbalul. Eu am fost mereu doar cu Farul, este marea dragoste a vieții mele Mihai Mironică despre preferințele sale
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5