Probleme la olandezi  O vedetă poate rata meciul cu  România  + Tensiunea crește în vestiar: „E logic să fie conflicte!” 
ROMÂNIA - OLANDA. Batavii se confruntă cu dificultăți. Fundașul Nathan Ake (stânga) are probleme de sănătate. A fost cu medicul selecționatei în Wolfsburg. Foto: sportpictures.eu

Probleme la olandezi O vedetă poate rata meciul cu România + Tensiunea crește în vestiar: „E logic să fie conflicte!”

  • ROMÂNIA - OLANDA. Batavii se confruntă cu dificultăți. Fundașul Nathan Ake are probleme de sănătate. A fost cu medicul selecționatei în Wolfsburg. 
  • Memphis Depay a confirmat la conferința de presă de duminică: „E logic să fie conflicte în vestiar când nu sunt rezultate”.
  • Fundașul dreapta Denzel Dumfries a spus că nu mai vrea să fie rezervă: „Nu e niciodată interesant să stai pe bancă”.
  • România - Olanda se joacă marți, de la ora 19:00, liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct pe Pro TV.

Mai sunt doar două zile până la meciul cu Olanda, la Munchen, în „optimile” Euro, și fiecare informație e importantă în cele două tabere. 

E accidentat Ake? Văzut alături de doctorul naționalei în centrul orașului

De exemplu, aceasta despre batavi. Nathan Ake, 29 de ani, jucătorul lui Manchester City titularizat de Ronald Koeman ca fundaș stânga în toate cele trei meciuri ale Oranje la turneul final, 2-1 cu Polonia, 0-0 cu Franța, 2-3 cu Austria, ar avea ceva probleme medicale. 

Ake a fost văzut de reporterii cotidianului Algemeen Dagblad în această dimineață alături de doctorul naționalei portocalii, Edwin Goedhart, în centrul orașului Wolfsburg, locul unde se află cartierul general al Țărilor de Jos. 

El a participat la primul sfert de oră al antrenamentului de duminică, deschis pentru presă, dar nu se știe ce s-a întâmplat la restul ședinței de pregătire.

47 de selecții
are Nathan Ake la naționala Olandei, pentru care a marcat 5 goluri

Depay: „E logic să fie conflicte în vestiar când nu sunt rezultate”

Conferința organizată la Wolfsburg în ultima zi a weekendului a avut un moment mai încordat. Când Memphis Depay a fost întrebat dacă se simte în sala de presă ca în „bârlogul leului”, pentru că au fost mereu conflicte între atacantul în vârstă de 30 de ani și mass-media. 

„Răspunsul e nu. Găsesc un pic ciudată această întrebare. Cred că am vorbit întotdeauna normal cu voi. Nu înțeleg întrebarea ta”. 

A vorbit și despre critici. „M-am obișnuit cu anumite lucruri. Sigur, te simți bine când ești susținut de selecționer. Sigur, lucrurile trebuie să se îmbunătățească, dar eu sunt satisfăcut cu ultimul meci împotriva Austriei”. 

Am câștigat multe partide, însă nu am atins prea mult mingea. Vreau să dau goluri și îți dă încredere să marchezi din nou. Memphis Depay, atacant Olanda

A admis că există tensiune în vestiar. „Faptul că există neînțelegeri e normal. Ești obișnuit să ai familia alături zi de zi și îi vezi pe cei dragi după meciuri. Acum, e diferit.

Stăm împreună într-un cantonament și toți suntem concentrați pe rezultate. Dacă nu sunt rezultate bune, e logic să fie și conflicte. E uman”. 

46 de goluri
a marcat Memphis Depay la naționala Olandei în 95 de selecții. Al doilea golgheter all-time al „Portocalei”, după Robin van Persie (50 de reușite în 102 meciuri)

„Nu e niciodată interesant să stai pe banca de rezerve”

La conferință, Denzel Dumfries a spus că de-abia așteaptă să joace din nou. 

A fost titular în primele două partide ale portocaliilor, dar nu a jucat la 2-3 cu Austria. 

„Întotdeauna vrei să joci, cu siguranță. Nu e niciodată interesant să stai pe banca de rezerve”, a declarat fundașul dreapta. 

„Duminică dimineața, la ora 10:45, nu vreau să-ți răspund la o asemenea întrebare”

Depay a refuzat să răspundă la o întrebare. Un reporter batav a fost curios să afle de ce și-a schimbat coafura, alegând să-și desfacă dredurile. 

„Duminică dimineața, la ora 10:45, nu vreau să-ți răspund la o asemenea întrebare”, a spus atacantul iritat. 

Decimați Efectele victoriei cu Germania: Spania va fi  fără 3 titulari  în semifinale » Ce s-a întâmplat cu „galbenul” lui Morata
EURO 2024
05.07
DecimațiEfectele victoriei cu Germania: Spania va fi fără 3 titulari în semifinale » Ce s-a întâmplat cu „galbenul” lui Morata
Citește mai mult
Decimați Efectele victoriei cu Germania: Spania va fi fără 3 titulari în semifinale » Ce s-a întâmplat cu „galbenul” lui Morata
Victorie la limită Dinamo câștigă al doilea  amical  din Slovenia: execuțiile de la distanță au făcut diferența
Liga 1
05.07
Victorie la limităDinamo câștigă al doilea amical din Slovenia: execuțiile de la distanță au făcut diferența
Citește mai mult
Victorie la limită Dinamo câștigă al doilea amical din Slovenia: execuțiile de la distanță au făcut diferența
Propunere  Hagi, soluția lui Panduru pentru  înlocuirea  lui Edi Iordănescu: „De ce e conflict de interese?”
Nationala
05.07
Propunere Hagi, soluția lui Panduru pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu: „De ce e conflict de interese?”
Citește mai mult
Propunere  Hagi, soluția lui Panduru pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu: „De ce e conflict de interese?”
Transfer  George Pușcaș  ar putea evolua în Liga Campionilor » Anunțul făcut de Gazzeta dello Sport
Stranieri
05.07
TransferGeorge Pușcaș ar putea evolua în Liga Campionilor » Anunțul făcut de Gazzeta dello Sport
Citește mai mult
Transfer George Pușcaș ar putea evolua în Liga Campionilor » Anunțul făcut de Gazzeta dello Sport