Nu renunță   Neil Lennon  nu ia în calcul demisia de la Rapid: „Cum ar fi să plec acum? Nu are sens!” +23 foto
Neil Lennon / Foto: Sport Pictures

Nu renunță Neil Lennon nu ia în calcul demisia de la Rapid: „Cum ar fi să plec acum? Nu are sens!”

  • Gloria Buzău și Rapid București au terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), sâmbătă, într-o partidă din etapa a 5-a din Liga 1.
  • Giuleștenii au deschis scorul în minutul 10, prin Jayson Papeau, însă Constantin Budescu avea să egaleze,în minutul 77, din lovitură de la 11 metri.
  • Antrenorul Rapidului, Neil Lennon, spune că nu are nicio intenție să părăsească echipa

În urma acestui rezultat, Gloria Buzău a urcat pe locul 11, cu 5 puncte, în timp ce Rapid a urcat pe locul 12, cu 4 puncte.

„Mă așteptam la asta”  Andrei Prepeliță  a anticipat  schimbarea de sistem a Rapidului
Citește și
„Mă așteptam la asta” Andrei Prepeliță a anticipat schimbarea de sistem a Rapidului
Citește mai mult
„Mă așteptam la asta”  Andrei Prepeliță  a anticipat schimbarea de sistem a Rapidului

Runda viitoare, Rapid va juca contra celor de la Dinamo, pe 18 august, în timp ce Gloria Buzău va evolua pe terenul celor de la Universitatea Craiova, pe 16 august.

Neil Lennon nu se gândește la demisie

Rapid este singura echipa din Liga 1 care nu a bifat nicio victorie în acest start de sezon, însă antrenorul nord-irlandez al echipei, Neil Lennon, nu pare prea îngrijorat.

Acesta este sigur că, în cel mai scurt timp, va găsi formula perfectă de echipă, prin care vor strânge puncte suficiente pentru îndeplinirea obiectivului stabilit.

Lennon: „Ne lipsește încrederea. E o «mahmureală» după sezonul trecut”

Neil Lennon a recunoscut că nu se gândește deloc la varianta plecării sale din Giulești.

„Trebuia să profităm de ocaziile pe care le-am avut. Am ratat câteva șanse mari. Când controlezi jocul, trebuie să marchezi și golul doi, pentru că se poate întâmpla orice.

Pentru mine, lovitura liberă dinainte de penalty nu a fost o lovitură liberă.

Am muncit bine, doar că nu marcăm, ceea ce e simptomatic pentru noi de la începutul sezonului. Ne creăm ocazii, dar nu marcăm. Ne lipsește încrederea, iar asta ne-a costat două puncte în această seară.

Nu sunt departe de a găsi formula corectă. Lucrăm. E un pic de «mahmureală» după tot ce s-a întâmplat sezonul trecut.

Nu vreau să grăbim lucrurile, am fost adus aici să construiesc ceva. Nu poţi lua o decizie după cinci etape. Nu este o criză masivă, însă sunteţi puţin dramatici în România uneori.

Sunt mulțumit cu Siegrist și Mendes. Mendes are crampe, dar va fi bine. Oricum trebuie să joace doar 60 de minute Neil Lennon, antrenor Rapid

Sunt aici pentru a rămâne pe termen lung. Trebuie să clădim ceva solid. Cum ar fi ca jucătorii aduși cu mine aici să vadă că eu să plec după doar patru etape? Nu are sens.

Să ne uităm la tabloul mare, nu doar la ce se întâmplă acum. La finalul sezonului trebuie să fim acolo unde ne dorim, în primele șase.

Titlul? De ce nu? Dar va fi dificil. Totuși, nu cred că echipa este departe de ce vrem noi să fie”, a declarat Neil Lennon, după meci, la Prima Sport.

„Afară din Giulești!”. Rapid, război cu fanii după remiza de la Buzău: „Demisia!”

Rapidiștii au fost apostrofați de fani după egalul de la Buzău. Capturi Orange Sport
Rapidiștii au fost apostrofați de fani după egalul de la Buzău. Capturi Orange Sport

Galerie foto (23 imagini)

Rapidiștii au fost apostrofați de fani după egalul de la Buzău. Capturi Orange Sport Rapidiștii au fost apostrofați de fani după egalul de la Buzău. Capturi Orange Sport Rapidiștii au fost apostrofați de fani după egalul de la Buzău. Capturi Orange Sport Rapidiștii au fost apostrofați de fani după egalul de la Buzău. Capturi Orange Sport Rapidiștii au fost apostrofați de fani după egalul de la Buzău. Capturi Orange Sport
+23 Fotografii
labels.photo-gallery

„Demisia, demisia!” către antrenorul Lennon și „Afară din Giulești!” au strigat fanii după meci, înjurându-i și scuipându-i pe jucătorii care au mers la galerie, informează gsp.ro.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5