Destăinuire   Neil Lennon , în presa britanică: „Acum ești rege, a doua zi ești personajul negativ”. Ce obiectiv și-a trasat la Rapid
Neil Lennon / Foto: Sport Pictures

Destăinuire Neil Lennon, în presa britanică: „Acum ești rege, a doua zi ești personajul negativ”. Ce obiectiv și-a trasat la Rapid

  • Antrenorul celor de la Rapid București, Neil Lennon (53 de ani), le-a vorbit britanicilor despre aventura sa pe banca giuleștenilor.
  • În acest moment, echipa nu traversează cea mai bună formă sportivă. De fapt, Rapid este singura echipă din Liga 1 fără victorie după primele cinci etape.
  • Lennon a jucat în Scoția 7 ani la Celtic, cucerind 11 trofee, și a antrenat la clubul din Glasgow din 2008 până în 2014 și 2019-2021, la mai multe niveluri, câștigând 19 titluri.

După startul ezitant de campionat, au început să apară și tot mai multe voci care l-au indicat pe antrenorul nord-irlandez drept principalul vinovat. În special pentru insistența aplicării unui sistem de joc cu trei fundași centrali.

Rapid în derivă Secundul lui Lennon recunoaște: „Suporterii au dreptate” + Kait cere răbdare:  „Nu vine totul peste noapte”
Citește și
Rapid în derivăSecundul lui Lennon recunoaște: „Suporterii au dreptate” + Kait cere răbdare: „Nu vine totul peste noapte”
Citește mai mult
Rapid în derivă Secundul lui Lennon recunoaște: „Suporterii au dreptate” + Kait cere răbdare: „Nu vine totul peste noapte”

Neil Lennon: „Azi ești rege, mâine ești personajul negativ”

Recent, Neil Lennon a oferit un interviu în Scoția, în care le-a dat britanicilor detalii despre situația sa de la Rapid.

A vorbit la superlativ despre România, despre facilitățile de la Rapid, dar a recunoscut că există multă presiune pusă pe umerii săi, mai ales după startul eșuat.

Cu toate acestea, Neil Lennon nu dezarmează. Este decis să rămână la Rapid și să ofere progresul de care echipa are atât de multă nevoie.

Neil Lennon: „Ești judecat de la săptămână la săptămână”

Vreau doar să am succes aici, acum, apoi nu știi niciodată unde vei ajunge. Este o situație atât de volubilă și ești judecat de la săptămână la săptămână. Într-o zi ești regele, a doua zi ești personajul negativ. Așa că trebuie să găsești un echilibru și să te bucuri de aventură.

Clubul este bun, nu am avut cel mai reușit start, dar este o muncă în desfășurare, cu câteva egaluri și o înfrângere într-un joc pe care ar fi trebuit să-l câștigăm.

În general, da, cu siguranță îmi place. După cum am spus, clubul e bun, avem un stadion nou, un teren de pregătire nou și totul este amenajat pentru a duce clubul la următorul nivel.

Evident că nu vorbesc limba română, dar majoritatea băieților vorbesc engleza și staff-ul a lucrat în Anglia, câțiva dintre ei, și directorul sportiv.

Deci, în ceea ce privește personalul din «culise», e de primă clasă”, a declarat Neil Lennon, conform „The National”.

Neil Lennon: „Ne-am dori să ajungem în Top 3”

Neil Lennon a declarat că obiectivul echipei sale este o clasare în primele trei echipe ale campionatului, după ce în stagiunea trecută Rapid s-a clasat doar pe locul șase:

„Chiar mă bucură ceea ce facem în acest moment. Nu am câștigat titlul de 20 de ani. Cred că avem o șansă acum și sper că vom fi acolo, aproape, spre finalul sezonului. Dar este vorba, de fapt, despre a progresa într-un mod corect.

Au terminat pe locul 6 anul trecut, așa că, evident, vom încerca să îmbunătățim serios acest rezultat. Să încercăm, dacă putem, să ajungem în top trei, ceea ce ar fi un semn real de progres”.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5