Rapid în derivă Secundul lui Lennon recunoaște: „Suporterii au dreptate” + Kait cere răbdare:  „Nu vine totul peste noapte”

Rapid în derivăSecundul lui Lennon recunoaște: „Suporterii au dreptate” + Kait cere răbdare: „Nu vine totul peste noapte”

  • Iain Brunskill, secundul lui Neil Lennon, le dă dreptate fanilor din Giulești și spune că „sunt lucruri la care mai trebuie lucrat”.
  • Gloria Buzău - Rapid este liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct la Prima Sport și DigiSport, sâmbătă, de la 22:00.

Rapid țintește în meciul cu Gloria prima victorie a sezonului în Liga 1. Giuleștenii au trei egaluri egaluri și o înfrângere înaintea partidei de sâmbătă de la Buzău.

Scos din lot  După întoarcerea lui  Tănase , FCSB trage pe linie moartă un jucător
Citește și
Scos din lot După întoarcerea lui Tănase, FCSB trage pe linie moartă un jucător
Citește mai mult
Scos din lot După întoarcerea lui Tănase , FCSB trage pe linie moartă un jucător

Lui Lennon i s-a sugerat să schimbe sistemul

Rapid a făcut 2-2 în Giulești, iar după meci fanii au scandat „Demisia” chiar și în absența antrenorului Neil Lennon.

Președintele Viorel Moldovan a confirmat la PrimaSport, în emisiunea moderată de Dan Udrea, redactor șef adjunct GOLAZO.ro, că lui Lennon i s-a cerut de către conducere să renunțe la sistemul cu 3 stoperi.

Întrebat de jurnalist ce se va întâmpla dacă Lennon nu va schimba formația, Moldovan a replicat scurt: „O să vedem atunci

Iain Brunskill, secundul lui Lennon recunoaște și el problemele pe care le are Rapidul.

„Am vorbit ieri cu Neil Lennon. A revăzut și el partida cu Sepsi și am încercat să vedem ce putem îmbunătăți, atât în jocul echipei, cât și individual.

Încercăm să vedem ce putem îmbunătăți noi ca echipă și cum putem să valorificăm fiecare jucător în parte.

Suporterii au tot dreptul să își exprime sentimentele. Sunt de acord că există multe lucruri la care trebuie să lucrăm. Au dreptate”, a declarat Iain Brunskill pentru site-ul fcrapid.ro

Kait: „Nu totul vine peste noapte. Vom fi mai puternici”

„Tot ce îmi doresc acum este să câștigăm. Nu am avut un început de sezon bun, dar trebuie să ne revenim și să adunăm puncte.

Este de înțeles de ce suporterii sunt nervoși. Nu am câștigat deloc și trebuie să dăm tot ce avem mai bun de acum înainte și să strângem victorii.

Suntem toți concentrați și ne gândim la meciul de sâmbătă. Suntem dezamăgiți pentru că încă nu avem nicio victorie, dar muncim mult la antrenamente pentru a câștiga meciurile următoare.

Eu am jucat acest sistem la echipa națională a Estoniei și știu care sunt așteptările. Anul trecut am jucat un sistem complet diferit și este normal să avem nevoie de timp pentru a ne obișnui cu ceva nou.

Nu totul vine peste noapte. Vom deveni mai puternici”, a declarat Mattias Kait pentru site-ul fcrapid.ro

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5