„PAOK cea pierdută”  Presa din Grecia, analiză dură după eșecul echipei lui Lucescu.  Târnovanu, desemnat MVP +24 foto
PAOK-FCSB. Sursă foto: Iosif Popescu / GOLAZO.ro

„PAOK cea pierdută” Presa din Grecia, analiză dură după eșecul echipei lui Lucescu. Târnovanu, desemnat MVP

  • PAOK - FCSB 0-1. Jurnaliștii greci nu au înțeles cum a pierdut PAOK Salonic meciul din Europa League
  • Campioana României a câștigat pe „Toumba” cu golul lui Bîrligea și are punctaj maxim după două etape în Europa League, la fel ca Lazio, Lyon, Tottenham și Anderlecht

FCSB a obținut a doua victorie în faza principală din Europa League, iar în următorul meci va juca tot în deplasare, cu Glasgow Rangers.

Cătălin Țepelin   7 scurte  după PAOK - FCSB 0-1. Olaru, ca primaru': a furat, dar a și făcut +  Târnovanu , titular la națională
Citește și
Cătălin Țepelin 7 scurte după PAOK - FCSB 0-1. Olaru, ca primaru': a furat, dar a și făcut + Târnovanu, titular la națională
Citește mai mult
Cătălin Țepelin 7 scurte după PAOK - FCSB 0-1. Olaru, ca primaru': a furat, dar a și făcut +  Târnovanu , titular la națională

PAOK-FCSB 0-1. Presa greacă: „Dezamăgitor”

Jurnaliștii greci au reacționat dur după ce echipa antrenată de Răzvan Lucescu a pierdut al doilea meci consecutiv în faza principală din Europa League.

„PAOK este pierdută. Echipa lui Răzvan Lucescu a avut un sac de ocazii, două bare și nu a fost în stare să profite de omul în plus după eliminarea lui Olaru. FCSB se întoarce la București cu o victorie mare, notează gazzetta.gr.

„PAOK Salonic și-a continuat rezultatele nereușite și performanțele ineficiente. Pentru campioana Greciei a fost un eșec dureros, al doilea pe teren propriu.

Jocul a fost haotic la început, iar cele două echipe au găsit cu greu drum spre poartă. Apoi, PAOK a fost cea care a avut posesie mai mare”, au scris și jurnaliștii de la sportal.gr.

Eroul lui FCSB  Ștefan Târnovanu: „Ne-am apărat ca Arsenal, ca la handbal,  doar că nouă ne-a ieșit ”
Citește și
Eroul lui FCSB Ștefan Târnovanu: „Ne-am apărat ca Arsenal, ca la handbal, doar că nouă ne-a ieșit
Citește mai mult
Eroul lui FCSB  Ștefan Târnovanu: „Ne-am apărat ca Arsenal, ca la handbal, doar că nouă ne-a ieșit ”

Târnovanu, MVP-ul de pe „Toumba”

Ștefan Târnovanu a fost desemnat omul meciul de majoritatea publicațiile de sport din Grecia. Portarul care îl supăra pe Gigi Becali la meciul cu Petrolul a salvat-o pe campioana României pe „Toumba” în mai multe rânduri.

Cea mai frumoasă paradă a lui Târnovanu a fost în minutul 62, la lovitura de cap a lui Ozdoev.

FCSB a sărbătorit pe teren victoria cu PAOK (foto: Iosif Popescu/GOLAZO.ro)
FCSB a sărbătorit pe teren victoria cu PAOK (foto: Iosif Popescu/GOLAZO.ro)

Galerie foto (24 imagini)

FCSB a sărbătorit pe teren victoria cu PAOK (foto: Iosif Popescu/GOLAZO.ro) FCSB a sărbătorit pe teren victoria cu PAOK (foto: Iosif Popescu/GOLAZO.ro) FCSB a sărbătorit pe teren victoria cu PAOK (foto: Iosif Popescu/GOLAZO.ro) FCSB a sărbătorit pe teren victoria cu PAOK (foto: Iosif Popescu/GOLAZO.ro) FCSB a sărbătorit pe teren victoria cu PAOK (foto: Iosif Popescu/GOLAZO.ro)
+24 Fotografii
labels.photo-gallery

„Premiul pentru cel mai bun jucător al meciului merge la portarul Ștefan Târnovanu. A făcut un joc excelent și a răspuns perfect la marile ocazii ale celor de la PAOK Salonic”, informează sportal.gr.

BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ   Mircea Lucescu  a anunțat convocările  pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
Nationala
15:34
BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ Mircea Lucescu a anunțat convocările pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
Citește mai mult
BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ   Mircea Lucescu a anunțat convocările pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
„Nu vizionez!”  Duelul PAOK - FCSB,  neinteresant pentru Șumudică : „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Europa League
15:31
„Nu vizionez!” Duelul PAOK - FCSB, neinteresant pentru Șumudică: „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Citește mai mult
„Nu vizionez!”  Duelul PAOK - FCSB, neinteresant pentru Șumudică : „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Diaspora, izvorul României Mircea Lucescu aduce la națională un  golgeter austriac , cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
Nationala
13:45
Diaspora, izvorul RomânieiMircea Lucescu aduce la națională un golgeter austriac, cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
Citește mai mult
Diaspora, izvorul României Mircea Lucescu aduce la națională un golgeter austriac , cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
FARUL - DINAMO   Constănțenii au „ascuns” biletele, dar fanii „câinilor” s-au descurcat: „Nimeni  nu va reuși  să ne țină departe”
Liga 1
12:38
FARUL - DINAMO Constănțenii au „ascuns” biletele, dar fanii „câinilor” s-au descurcat: „Nimeni nu va reuși să ne țină departe”
Citește mai mult
FARUL - DINAMO  Constănțenii au „ascuns” biletele, dar fanii „câinilor” s-au descurcat: „Nimeni nu va reuși să ne țină departe”
Olaru, cod roșu  Vedeta campioanei FCSB, desființată de fostul căpitan al roș-albaștrilor:  „Nicio scuză, luați măsuri!”
Europa League
10:27
Olaru, cod roșu Vedeta campioanei FCSB, desființată de fostul căpitan al roș-albaștrilor: „Nicio scuză, luați măsuri!”
Citește mai mult
Olaru, cod roșu  Vedeta campioanei FCSB, desființată de fostul căpitan al roș-albaștrilor: „Nicio scuză, luați măsuri!”
„Lixandru e grav”  Mijlocașul va reveni abia anul viitor!  Ratează a doua oară  consecutiv naționala României din cauza unei accidentări
Europa League
11:04
„Lixandru e grav” Mijlocașul va reveni abia anul viitor! Ratează a doua oară consecutiv naționala României din cauza unei accidentări
Citește mai mult
„Lixandru e grav”  Mijlocașul va reveni abia anul viitor! Ratează a doua oară consecutiv naționala României din cauza unei accidentări
„Mi-e jenă doar să înot”   David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu  aceeași șansă ” 
Înot
09:29
„Mi-e jenă doar să înot” David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu aceeași șansă
Citește mai mult
„Mi-e jenă doar să înot”  David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu aceeași șansă ” 
„O crasă lipsă de respect”  Suarez îl critică dur pe Bielsa: „Angajații  n-au voie  nici să ne salute. Ne-a spus să nu mai vorbim cu fanii”
Campionatul Mondial
10:28
„O crasă lipsă de respect” Suarez îl critică dur pe Bielsa: „Angajații n-au voie nici să ne salute. Ne-a spus să nu mai vorbim cu fanii”
Citește mai mult
„O crasă lipsă de respect”  Suarez îl critică dur pe Bielsa: „Angajații n-au voie nici să ne salute. Ne-a spus să nu mai vorbim cu fanii”