„Vă iubesc, băăă!”  GOLAZO.ro l-a urmărit pas cu pas pe  Șumudică  la Iași. Dezlănțuit pe teren, recital în fața peluzei! N-a mai înjurat Steaua +27 foto
POLI IAȘI - RAPID. Marius Șumudică (53 de ani) a revenit, după mai bine de 13 ani, pe banca Rapidului.

„Vă iubesc, băăă!” GOLAZO.ro l-a urmărit pas cu pas pe Șumudică la Iași. Dezlănțuit pe teren, recital în fața peluzei! N-a mai înjurat Steaua

  • POLI IAȘI - RAPID. Marius Șumudică (53 de ani) a revenit, după mai bine de 13 ani, pe banca Rapidului.
  • GOLAZO.ro l-a urmărit la fiecare pas, la meciul pe care giuleștenii l-au jucat la Iași.
  • Deși provocat, tehnicianul Rapidului n-a răspuns, a căutat în permanență să fie concentrat la ceea ce giuleștenii fac pe teren.

Momentul pe care l-a tot așteptat și visat s-a întâmplat. Șumudică s-a întors la Rapid, ca antrenor, după o pauză de mai bine de 13 ani.

A făcut-o la Iași, în fața unui stadion plin, ostil, gata să-i taxeze orice mișcare. N-a scăpat de provocări, a și oferit „marfă” publicului, un debut plin de trăiri, de expresii și momente de toate felurile. 

Poli Iași - Rapid: Marius Șumudică
Poli Iași - Rapid: Marius Șumudică

Galerie foto (27 imagini)

Poli Iași - Rapid: Marius Șumudică Poli Iași - Rapid: Marius Șumudică Poli Iași - Rapid: Marius Șumudică Poli Iași - Rapid: Marius Șumudică Poli Iași - Rapid: Marius Șumudică
+27 Fotografii
labels.photo-gallery

POLI IAȘI - RAPID. Debut cu de toate pentru Șumudică

Primii pași pe gazonul de la Iași au reprezentat și primul moment în care lui Șumi i s-a demonstrat că nu va avea viață ușoară la primul meci.

A aplaudat publicul, apoi le-a mulțumit propriilor fani, de la distanță și s-a așezat cuminte pe bancă. S-a ridicat instant când George Găman a fluierat întâia oară.

Primire ostilă la Iași

Atent la fiecare mișcare. A dat în permanență indicații, și-a aplaudat jucătorii și i-a certat când a fost cazul. Pop și Burmaz au fost principalii „clienți”. Și-a pus mâinile în cap și a cerut explicații atunci când a considerat că arbitrul a luat decizia greșită.

A și fost avertizat și a oferit un moment în care el a fost „clientul” tribunei 2: a intrat pe teren să grăbească repunerea unei aruncări de la margine, moment care n-a fost deloc gustat de publicul ieșean.

Opusul lui Lennon

Cât timp nord irlandezul a fost pe banca Rapidului, golurile se sărbătoreau între jucători sau cu publicul. Acum, după reușita lui Pașcanu, Șumi i-a strâns pe toți în jurul său, i-a luat în brațe, le-a mai dat câteva indicații. Înainte ca grupul să se adune, primul sosit a fost Cristi Săpunaru.

Cel care a și purtat banderola aseară, a fost sărutat părintește de Șumi, care i-a șoptit ceva la ureche. Semne că vestiarul deja a adoptat schimbarea antrenorului, că o aprobă și că lucrurile par mai stabile la Rapid.  

Recital în fața peluzei

Imediat după meci, Șumudică a mers la galerie alături de jucătorii săi. Fanii i-au scandat numele și l-au chemat să înjure împreună Steaua, însă a refuzat, făcând semne de scuze. Ulterior a explicat că nu mai poate reacționa pentru a nu fi suspendat.

A mers apoi să facă poze cu suporterii entuziasmați după prima victorie a sezonului. La despărțire, antrenorul s-a întors către galerie și a strigat cât de tare a putut: „Vă iubesc, băăă!”.

„FCSB a greșit”  Victor Pițurcă  a descusut transferul lui Daniel Bîrligea: „Nu merită banii, nu se potrivește”
Liga 1
12.09
„FCSB a greșit”Victor Pițurcă a descusut transferul lui Daniel Bîrligea: „Nu merită banii, nu se potrivește”
Citește mai mult
„FCSB a greșit” Victor Pițurcă a descusut transferul lui Daniel Bîrligea: „Nu merită banii, nu se potrivește”
„Nu merită la națională”  Ngezana,  criticat  în propria țară: „Cineva îl împinge în față! Trebuie să-și câștige locul”
Liga 1
12.09
„Nu merită la națională” Ngezana, criticat în propria țară: „Cineva îl împinge în față! Trebuie să-și câștige locul”
Citește mai mult
„Nu merită la națională” Ngezana, criticat în propria țară: „Cineva îl împinge în față! Trebuie să-și câștige locul”
Analiză Dură Pițurcă n-a menajat  naționala lui Luce : „Să-i vedem cu o echipă tare” + susține că arbitrul a ajutat România
Nationala
12.09
Analiză DurăPițurcă n-a menajat naționala lui Luce: „Să-i vedem cu o echipă tare” + susține că arbitrul a ajutat România
Citește mai mult
Analiză Dură Pițurcă n-a menajat naționala lui Luce : „Să-i vedem cu o echipă tare” + susține că arbitrul a ajutat România
Lovitură de imagine  Răzvan Lucescu  transferă  la PAOK un câștigător de Liga Campionilor
Campionate
11.09
Lovitură de imagine Răzvan Lucescu transferă la PAOK un câștigător de Liga Campionilor
Citește mai mult
Lovitură de imagine  Răzvan Lucescu transferă la PAOK un câștigător de Liga Campionilor