Poli Timișoara   Fanii sunt îndemnați  să renunțe  la abonamentele de pe site-urile pentru adulți și să doneze banii echipei: „Poate rezolvăm problemele”
Cristinel Irinoiu / Foto: Facebook@SSU Poli Timișoara

Poli Timișoara Fanii sunt îndemnați să renunțe la abonamentele de pe site-urile pentru adulți și să doneze banii echipei: „Poate rezolvăm problemele”

  • SSU Poli Timișoara are un nou director de marketing, iar noile sale idei au reușit, deja, să atragă atenția
  • Una dintre ele: fanii să renunțe la filmele pentru adulți și să doneze bani pentru reconstrucția clubului

Politehnica Timișoara încearcă din nou un start de la zero, după atâtea strategii eșuate în ultimii ani.

Echipa se află, însă, pe locul 9 (din 10) în Liga 3, Seria 9 , cu doar două puncte adunate în primele trei jocuri.

Cristinel Irinoiu, director de marketing la Timișoara: „Cât e un abonament pentru site-urile de adulți? 2-3 euro”

Luni, Poli Timișoara l-a prezentat cu fast, în cadrul unei conferințe de presă, pe noul director de marketing al echipei: afaceristul Cristinel Irinoiu.

Acesta era deja sponsor la formația „viola”, așa că și-a însușit, voluntar, și funcția de director de marketing, în încercarea de a revitaliza clubul, lăsat din nou cu mari datorii, după „era Pantilimon”.

Cristinel Irinoiu speră să mai atragă firme importante alături de el, dar să beneficieze și de ajutorul real al suporterilor de pe Bega.

Ținta: 10.000 de abonamente

Acesta și-ar dori să implementeze, din nou, un program „socios” la echipă, idee care în trecut nu a dat deloc rezultate. Nici la Poli, nici la Ripensia.

Însă, de data aceasta, abordarea e „împachetată” altfel. Irinoiu îi sfătuiește pe fanii timișoreni să renunțe la abonamentele de pe site-urile pentru adulți și să redirecționeze cei 2-3 euro economisiți către clubul-fanion al orașului.

Ținta ar fi 10.000 de abonamente

„Eu vreau să cresc nivelul de promovare pe TikTok, în mediul online, să creștem foarte mult pagina și un pic, să se implice mai mulți oameni din Timișoara și din județul Timiș.

Să nu uităm, în urmă cu ceva vreme erau 40.000 de oameni pe stadion.

Dacă din cei 40.000 de oameni, măcar 10.000 s-ar implica cu o sumă minimă, adică atât cât e un abonament pentru site-uri pentru adulți, 2-3 euro - și se cheltuie foarte mulți bani acolo! – poate reușim și noi la Poli Timișoara măcar 10.000 de abonați să avem și atunci lucrurile financiare se vor rezolva.

Asta e marea mea provocare, să vedem dacă o să reușesc”, a declarat Cristinel Irinoiu, conform liga2prosport.ro.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”