„Demisia? Nu plec!”  Lennon  a înfruntat pe toată lumea după egalul cu Dinamo: „Cum adică rușinos? De ce mă întrebi așa ceva?” +19 foto
Neil Lennon. Foto: Sportpictures

„Demisia? Nu plec!”Lennon a înfruntat pe toată lumea după egalul cu Dinamo: „Cum adică rușinos? De ce mă întrebi așa ceva?”

  • Rapid a remizat din nou, acasă, cu Dinamo, scor 1-1, al 5-lea egal în 6 meciuri pentru giuleșteni, fără succes în noul sezon.
  • Neil Lennon (53 de ani) s-a contrat cu reporterii după meci și le-a răspuns fanilor care i-au cerut demisia.
„Mai curajoși”  Zeljko Kopic după  partida cu Rapid : „Cu tot respectul pentru ei, dar meritam să câștigăm”
Citește și
„Mai curajoși” Zeljko Kopic după partida cu Rapid: „Cu tot respectul pentru ei, dar meritam să câștigăm”
Citește mai mult
„Mai curajoși”  Zeljko Kopic după partida cu Rapid : „Cu tot respectul pentru ei, dar meritam să câștigăm”

Neil Lennon a acuzat arbitrajul după egalul cu Dinamo la Prima Sport: „Penalty-ul lor a fost acordat foarte ușor. E discutabil. Selmani cade dinainte să fie atins”.

Întrebat dacă e rușinos că Rapid e singura echipă fără victorie în Liga 1, nord-irlandezul a replicat: „Poftim?! Ce vrei să spui? Te-ai uitat la meciuri? Meritam să câștigăm multe dintre ele, deci folosești un cuvânt cam dur”.

Următoarea întrebare care l-a iritat a fost dacă a pregătit derby-ul cu Săpunaru și Manea titulari: „Nu. De ce mă întrebi asta? Trebuie să ținem departe de alți ochi anumite lucruri. Nu înțeleg contextul întrebării tale, e normal să mai rotești jucătorii la antrenamente, ca ei să fie pregătiți să intre.

Ne-am pregătit și cu Rrahmani titulari, iar el a plecat. Trebuie să fii pregătit de orice, asta e meseria de antrenor. Tu încerci să afli răspunsuri la ce? Ai văzut meciurile, care crezi că sunt problemele echipei? Ratăm multe ocazii, asta e problema. Nu marcăm suficient. Mai avem nevoie de jucători, de atacanți”.

Rapid - Dinamo.jpg
Rapid - Dinamo.jpg

Galerie foto (19 imagini)

Rapid - Dinamo.jpg Rapid - Dinamo.jpg Rapid - Dinamo.jpg Rapid - Dinamo.jpg Rapid - Dinamo.jpg
+19 Fotografii
labels.photo-gallery

„Demisia? Nu plec!”

Suporterii i-au cerut demisia lui Lennon, însă acesta e determinat să rămână. Acesta s-a plâns de calitatea lotului și a aruncat „săgeți” și către Cristiano Bergodi și Bogdan Lobonț, antrenorii din finalul sezonului trecut.

„Demisia? Nu știu ce înseamnă. Să plec? Fanii îmi cer să plec de trei-patru săptămâni, dar asta nu se va întâmpla. Înțeleg că suntem nerăbdători. Cred că ne-am autodepășit momentan, având în vedere lipsa de calitate din anumite zone şi problemele pe care le-am moştenit”, a spus Neil Lennon la Prima Sport.

Neil Lennon, despre conflictul cu Slemani

Între Slemani, jucătorul lui Dinamo, și antrenorul echipei Rapid a avut loc un conflict care a culminat cu acordarea unui cartonaș galben antrenorului giuleștenilor.

„Comenta aiurea fără motiv. Ne-am încins un pic din cauza tensiunii. A depășit limita, așa că l-am pus la punct”, a explicat Lennon.

„Am vrut să dau mâna cu Kopic, dar se bucura cu echipa”

Lennon a negat că n-a vrut să dea mâna cu Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo: „Am vrut, dar el sărbătorea cu echipa. Fac asta la majoritatea meciurilor, apoi plec la vestiare. Cauți nod în papură”.

Petrila, lăsat fără cuvinte

Petrila, autorul golului de 1-0, s-a declarat dezamăgit de rezultatul final al meciului. Totuși, nu știe ce explicație poate să dea pentru rezultatele Rapidului.

Când mă întrebați, nici nu știu ce să vă mai spun. Reușim să marcăm primii, dar nu reușim să ținem de rezultat. Egalul nu ne ajută. Nu ne dă nici moralul de care avem nevoie. E mai greu decât am crezut să ieșim din această stare. Petrila, la Digi Sport

În momentul în care Petrila a executat penalty-ul, acționarul majoritar al Rapidului, Dan Șucu, s-a întors cu spatele. Petrila a comentat acest incident.

„Îl înțeleg, e greu și pentru el. A fost primul penalty pe care l-am bătut în Liga 1

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”