În formă ca la Euro! Răzvan Marin a început excelent la Cagliari, ales  omul meciului  la 0-0 cu Roma: „Energie și forță”
Răzvan Marin, în meciul contra Romei Foto: Imago

În formă ca la Euro!Răzvan Marin a început excelent la Cagliari, ales omul meciului la 0-0 cu Roma: „Energie și forță”

  • Răzvan Marin a fost printre cei mai buni „tricolori” la Euro, păstrând forma de la turneul final și la startul Serie A. 
  • Mijlocașul în vârstă de 28 de ani a fost MVP-ul lui Cagliari la 0-0 în fața Romei. „Mă bucur că Răzvan a revenit la noi. Ne-a arătat cât de mult poate să ne ajute”, a spus Alessandro Deiola, căpitanul „rossoblu”. Marin s-a întors după doi ani în Sardinia. 
  • Gazzetta dello Sport l-a ales numărul 1. La fel, Tuttomercatoweb: „Revenire de calitate, oferă valoare construcției”.

Răzvan Marin, 28 de ani, a fost unul dintre liderii naționalei la Euro. Printre cei mai buni și la 3-0 cu Ucraina, și la 1-1 cu Slovacia. 

Ce șansă a irosit Andrei Rațiu a fost titular la Rayo Vallecano și a vrut să marcheze din  rabona în secunda 10 , dar s-a făcut de râs
Citește și
Ce șansă a irositAndrei Rațiu a fost titular la Rayo Vallecano și a vrut să marcheze din rabona în secunda 10, dar s-a făcut de râs
Citește mai mult
Ce șansă a irosit Andrei Rațiu a fost titular la Rayo Vallecano și a vrut să marcheze din rabona în secunda 10 , dar s-a făcut de râs

A marcat în ambele meciuri, ultimul, din penalty, decisiv pentru locul 1 în grupă. 

Doar patru minute a ratat la turneul final, fiind înlocuit o singură dată, în spre sfârșitul partidei împotriva Slovaciei. A jucat în total 356 de minute. 

Marin s-a adaptat rapid la tactica lui Cagliari

Întors la Cagliari, după două sezoane împrumut la Empoli, Marin continuă în forma atinsă la Euro. 

S-a adaptat rapid la strategia antrenorului Davide Nicola și, cum a început sezonul, s-a remarcat.

Și la 3-1 cu Carrarese, în Cupa Italiei, și mai ales în weekend, la 0-0 în fața Romei, la startul Serie A.

90 de minute
a jucat Răzvan Marin în fiecare din cele două meciuri ale lui Cagliari în acest debut de sezon (3-1 cu Carrarese și 0-0 cu AS Roma)

Selecționerul nu l-a văzut live și pe Marin. Bară contra Romei!

Duminică, Mircea Lucescu nu a mai rămas în Peninsulă, după ce îi văzuse live pe Dennis Man și pe Valentin Mihăilă, la Parma - Fiorentina 1-1. Selecționerul a preferat să fie pe stadion la Rapid - Dinamo 1-1. 

De două ori l-a testat pe Svilar cu șuturi din afara careului. Prima dată, portarul giallorosso a respins cu dificultate. A doua oară, a fost depășit de traiectoria și forța mingii „tricolorului”. Bară transversală!

„Marin a unit întotdeauna cantitatea cu calitatea”

Și coechipierii apreciază jocul lui Marin. „Răzvan a fost mereu puternic, a demonstrat-o și în sezonul retrogradării lui Cagliari (n.r. 2021-2022), a unit întotdeauna cantitatea cu calitatea”, l-a descris Alessandro Deiola.

Căpitanul „rossoblu” duminică a completat: „Mă bucur că a revenit la noi. Ne-a arătat cât de mult poate să ne ajute”.  

7 a fost nota primită
de Răzvan Marin la meciul contra Romei pe site-urile Tuttomercatoweb și Cagliari News

„Răzvan Marin e mijlocașul total. Cel mai bun de pe teren”

Nu doar colegii au evidențiat evoluția lui Marin. Gazzetta dello Sport l-a ales MVP: „Energie și forță”. Deși nota nu a fost atât de mare. Doar 6,5. 

„Revenire de calitate, oferă valoare construcției, alternând regia jocului cu Prati. L-a încălzit pe Svilar în prima repriză, apoi a făcut să tremure bara”, a scris Tuttomercatoweb. 

Mijlocașul total. Atacă, se apără și conduce jocul. Transversala i-a interzis golul, dar a fost cu siguranță cel mai bun de pe teren Caglari News, site italian
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”