Dinamo Zagreb, fără antrenor   Sergej Jakirovic a fost destituit după  umilința istorică  din Germania, 2-9 cu Bayern
Sergej Jakirovic a fost destituit din funcție / Foto: Imago

Dinamo Zagreb, fără antrenor Sergej Jakirovic a fost destituit după umilința istorică din Germania, 2-9 cu Bayern

  • Dinamo Zagreb a anunțat despărțirea de antrenorul Sergej Jakirovic, după ce echipa croată a fost călcată în picioare de Bayern Munchen, scor 2-9, în primul meci din faza ligii din UEFA Champions League
  • De pregătirea formației se va ocupa Sandro Perkovic, care făcea parte din staff-ul lui Jakirovic
  • Sandro Perkovic a lucrat, în trecut, și cu Zeljko Kopic (Dinamo București) la clubul din Zagreb

Dinamo Zagreb nu are parte de cel mai bun început de sezon în Croația, fiind doar pe locul trei, după Rijeka și Hajduk Split.

De asemenea, a venit umilința greu de digerat de la Munchen, când echipa croată a primit nu mai puțin de nouă goluri de la Bayern Munchen.

Harry Kane (31 de ani) a devenit cel mai bun marcator englez în UEFA Champions League, după ce a înscris de patru ori în poarta lui Dinamo Zagreb.

Eșec în derby = afară!   Paulo Fonseca  va fi demis de Milan dacă pierde și cu Inter, în Serie A
Citește și
Eșec în derby = afară! Paulo Fonseca va fi demis de Milan dacă pierde și cu Inter, în Serie A
Citește mai mult
Eșec în derby = afară!  Paulo Fonseca va fi demis de Milan dacă pierde și cu Inter, în Serie A

Sergej Jakirovic nu va mai antrena Dinamo Zagreb

În consecință, conducerea clubului a luat decizia de a se despărți de Jakirovic. Rezilierea s-a produs pe cale amiabilă.

Sergej Jakirovic a preluat-o pe Dinamo Zagreb în august 2023 și a reușit să câștige un titlu de campioană și o Cupă a Croației.

Cu toate acestea, înfrângerile cu Bayern (2-9) și Hajduk Split (0-1) i-au fost fatale.

Jesus Navas se retrage  Căpitanul Sevillei  va pune capăt carierei  la finalul anului: „2-3 zile nici n-am putut să merg. Nu mai pot continua așa”
Citește și
Jesus Navas se retrage Căpitanul Sevillei va pune capăt carierei la finalul anului: „2-3 zile nici n-am putut să merg. Nu mai pot continua așa”
Citește mai mult
Jesus Navas se retrage  Căpitanul Sevillei va pune capăt carierei la finalul anului: „2-3 zile nici n-am putut să merg. Nu mai pot continua așa”

„În primul rând, vreau să-i mulțumesc lui Sergej Jakirovic pentru toate rezultate obținute. Am avut o colaborare plăcută, mi-a lăsat impresia că este un om de calitate și îi doresc mult succes în carieră.

Cel mai important lucru în aceste situații este să rămânem oameni și să punem pe primul loc interesele lui Dinamo.

Acum este datoria noastră să luăm o decizie corectă în ceea ce privește un nou antrenor, într-un moment dificil pentru Dinamo, și să revenim pe calea cea bună”, a declarat Velimir Zajec, președintele celor de la Dinamo Zagreb, pentru site-ul oficial al clubului.

Performanțele celor de la Dinamo Zagreb cu Jakirovic pe bancă:

  • 60 de meciuri
  • 41 de victorii
  • 9 egaluri
  • 10 înfrângeri
  • Golaveraj: 122-59
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5