„Câştigă  pentru mine!”  Sven-Goran Erikkson,  mesaj emoționant  pentru Gareth Southgate înainte de finala EURO 2024
Sven-Goran Erikkson Foto:Imago

„Câştigă pentru mine!” Sven-Goran Erikkson, mesaj emoționant pentru Gareth Southgate înainte de finala EURO 2024

  • Sven-Goran Eriksson (76 de ani) i-a transmis un mesaj emoționant lui Gareth Southgate, înainte de finala EURO 2024.
  • Spania-Anglia se joacă duminică, 14 iulie, cu începere de la ora 22:00 în format livetext pe GOLAZO.ro și în direct pe Pro Tv.

Bolnav de cancer în fază terminală, Sven-Goran Eriksson, 76 de ani, i-a transmis un mesaj emoționant lui Gareth Southgate înaintea marelui duel cu Spania, din finala EURO 2024, prin intermediul unui editorial.

Sven-Goran Eriksson, mesaj pentru Southgate înainte de finala EURO 2024

Fost selecționer al naționalei Albionului în perioada 2001-2006, Sven-Goran Eriksson își dorește cu tărie ca Anglia să pună mâna pe trofeu.

Istoria o aşteaptă pe Anglia duminică, la Berlin, pentru toţi jucătorii, fanii şi antrenorii din trecut. Sper că Anglia va bate Spania în finala EURO 2024.

Jobul de a fi selecţionerul Angliei aduce o presiune frumoasă. Auzi foarte multe despre 1966, despre ce a făcut echipa lui Alf Ramsey şi despre ce aşteptări sunt pentru a termina această perioadă de suferinţă.

Eu am simţit asta, Sir Bobby Robson a simţit asta. Toţi cei 13 manageri de la Sir Alf încoace au simţit asta. Nimeni nu a reuşit, dar nimeni nu a fost mai aproape decât Gareth Southgate.

După ce a ajuns în semifinalele Cupei Mondiale din 2018 şi în finalele de la EURO 2020 şi la EURO 2024, Gareth este cu siguranţă cel mai bun selecționer al Angliei, de la Sir Alf până în prezent. Dacă va câştiga la Berlin duminică, ar trebui să fie considerat chiar mai bun.

Gareth a învăţat din greşelile pe care le-am făcut noi, rezolvând blocajul mental al penalty-urilor. Acum, el, jucătorii şi toată naţiunea trebuie să ştie că Anglia poate câştiga. Nu putem supraestima cât de important e meciul de duminică pentru fotbalul din Anglia.

Meciul de duminică va fi unul deschis şi cred că Anglia are o mare, mare şansă. Pentru că nu m-am simţit bine în ultimele săptămâni, voi vedea meciul de acasă.

M-aş bucura să văd Anglia câştigând. Aşa doresc şi ceilalţi manageri care au încercat şi nu au reuşit asta din 1966 până acum. Haide, Gareth, fă tu ce nu am reuşit noi niciodată!”, a transmis Sven-Goran Eriksson într-un editorial în The Telegraph.

Pentru Anglia va fi a doua finală consecutivă de EURO, după cea pierdută în fața Italiei, scor 1-1 (2-3 la loviturile de departajare), în 2021.

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”