Au bătut palma Florin Tănase se întoarce la FCSB.  Cu o condiție!
Florin Tănase este așteptat la FCSB, după dubla cu Sparta Praga Foto: sportpictures.eu

Au bătut palmaFlorin Tănase se întoarce la FCSB. Cu o condiție!

  • Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit după victoria cu Maccabi Tel-Aviv, 1-0, că s-a înțeles cu Florin Tănase (29 de ani) pentru revenirea la FCSB.
  • Fostul golgeter al Ligii 1 ar urma să semneze dacă FCSB va trece și de Sparta Praga, în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

Gigi Becali anunță că s-a înțeles cu Florin Tănase!

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, miercuri, la finalul partidei cu Maccabi Tel Aviv, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, scor 1-0 (2-1 la general), că Florin Tănase va semna un acord cu campioana României, dar cu o condiție.

„Tănase, dacă trecem de Sparta, vine la echipă. A promis că a doua zi vine la echipă. Se antrenează identic cu echipa. Eu spun că trecem de Sparta. Tănase e trei clase peste Munteanu, să mă lase cu Saudi, că poate mă supăr și îl las de tot la Saudi”, a spus Becali la Digi Sport.

Gigi Becali, nemulțumit de arbitraj

Gigi Becali s-a arătat deranjat de greșelile pe care FCSB le-a făcut în dubla cu Maccabi Tel Aviv și a precizat că acestea trebuie corectate până la întâlnirea cu Sparta Praga.

„Trebuie să vedem punctele slabe din acest meci dacă vrem să mergem mai departe. Nu îmi place atacul”, a completat Becali, care crede că FCSB ar fi trebuit să primească un penalty în repriza a doua, iar Addo ar fi trebuit eliminat la contactul în urma căruia Olaru și-a spart arcada.

El l-a criticat din nou pe Marius Ștefănescu pentru evoluția slabă, acesta fiind motivul pentru care a cerut să fie schimbat la pauză.

„Băluță avea galben și a mai făcut intrare întârziată, apoi Ștefănescu nu a contat. Maccabi nu mai putea să alerge în a doua repriză. De aceea l-am băgat pe Felipe, ca să dribleze. Înainte de meci am convenit să intre Baba Alhasan sau Edjouma în locul lui Olaru. Dar mi-a plăcut în meciul cu Oțelul. Felicitări lui Charalambous pentru calificare și mie pentru că dau banii”, a explicat Becali.

Meci nebun în Ghencea!  FCSB - Petrolul 1-1.   VIDEO CU GOLUL : Tudorie a egalat campioana la ultimul atac
Liga 1
21.09
Meci nebun în Ghencea! FCSB - Petrolul 1-1. VIDEO CU GOLUL: Tudorie a egalat campioana la ultimul atac
Citește mai mult
Meci nebun în Ghencea! FCSB - Petrolul 1-1.  VIDEO CU GOLUL : Tudorie a egalat campioana la ultimul atac
Alarmă la FCSB Campioana simte că îi scapă play-off-ul printre degete: „Nu e glumă. Trebuie să scoatem  Dinamo  de acolo!”
Liga 1
21.09
Alarmă la FCSBCampioana simte că îi scapă play-off-ul printre degete: „Nu e glumă. Trebuie să scoatem Dinamo de acolo!”
Citește mai mult
Alarmă la FCSB Campioana simte că îi scapă play-off-ul printre degete: „Nu e glumă. Trebuie să scoatem Dinamo de acolo!”
Mourinho, învins în clasicul Turciei   Galatasaray  a câștigat  clar pe terenul rivalei Fenerbahce » Viorel Moldovan, invitat special
Campionate
21.09
Mourinho, învins în clasicul Turciei Galatasaray a câștigat clar pe terenul rivalei Fenerbahce » Viorel Moldovan, invitat special
Citește mai mult
Mourinho, învins în clasicul Turciei  Galatasaray a câștigat  clar pe terenul rivalei Fenerbahce » Viorel Moldovan, invitat special
Ghiță, GOL SUPERB  Fundașul chemat de Lucescu la  națională  a marcat  în Polonia
Stranieri
21.09
Ghiță, GOL SUPERB Fundașul chemat de Lucescu la națională a marcat în Polonia
Citește mai mult
Ghiță, GOL SUPERB  Fundașul chemat de Lucescu la națională  a marcat în Polonia