La mustață Echipajul masculin de patru rame,  calificare dramatică  în finală! Barca românilor a derutat grafica TV +3 foto
Team România - canotaj, 4 rame

La mustațăEchipajul masculin de patru rame, calificare dramatică în finală! Barca românilor a derutat grafica TV

  • Echipajul masculin de patru rame al României s-a calificat în finala Jocurilor Olimpice după ce a obținut locul 2 într-o cursă dramatică în recalificări.
  • Barca românilor Berariu, Bejan, Mândrilă și Tudosă a dat peste cap grafica TV, care i-a arătat inițial pe locul al treilea.

Echipajul din barca de patru rame, format din Ciprian Tudosă, Andrei Mândrilă, Sergiu Bejan și Ștefan Berariu, s-a clasat pe locul 2 în recalificări, după o cursă care i-a ținut cu sufletul la gură pe telespectatorii din România. Italia merge în finală de pe primul loc.

Prea poluată Proba de triatlon, unde România are reprezentant,  amânată  din cauza calității scăzute a apei din Sena
Citește și
Prea poluatăProba de triatlon, unde România are reprezentant, amânată din cauza calității scăzute a apei din Sena
Citește mai mult
Prea poluată Proba de triatlon, unde România are reprezentant, amânată din cauza calității scăzute a apei din Sena

Echipajul masculin de patru rame, calificare dramatică în finală la Jocurile Olimpice

Echipajul masculin de patru rame al României se afla pe 3 înainte de ultimii 500 de metri, la o secundă în spatele gazdelor.

Băieții au tras însă tare ca să recupereze distanța, iar lupta s-a dus până pe ultimii metri, unde barca României le-a luat fața francezilor. Doar 7 sutimi diferență! Lupta pentru a doua poziție care asigura biletele pentru finala olimpică a dat peste cap și grafica TV.

Pe transmisie a apărut inițial că România a terminat pe locul 3, însă foto-finișul a arătat că ai noștri au avut un vârf de barcă în fața francezilor.

Patru rame - 3.jpg
Patru rame - 3.jpg

Galerie foto (3 imagini)

Patru rame  - 1.jpg Patru rame - 2.jpg Patru rame - 3.jpg
+3 Fotografii
labels.photo-gallery

CLASAMENT PATRU RAME RECALIFCĂRI

  1. Italia - 5:52.65
  2. România - 5:52.65
  3. Franța - 5:53.59
  4. Olanda - 5:56.86
  5. Elveția - 6:00.29

Team România, patru rame: „S-a întors norocul”

Echipajul de patru rame are șanse să aducă României al treilea aur olimpic în probele masculine.

Team România - echipaj 4 rame masculin Team România - echipaj 4 rame masculin
Team România - echipaj 4 rame masculin

În 1984, Petru Iosub și Toma Valer au câștigat aurul olimpic cu barca de dublu rame, iar în 1992, cu Dimitrie Popescu în echipă, România a terminat pe primul loc cursa olimpică de patru rame cu cârmaci.

Cred că azi s-a întors norocul și de partea noastră, acele sutimi de secundă la care am ratat anii trecuți. Dar nu e vorba numai de noroc, am fost acolo, cu cei mai buni în cursă, știm ce să facem în finală! Sergiu Bejan, Team România
Sunt mezinul echipajului, eu merg după ei, sunt frații mei mai mari, așa consider, am deplină încredere în ei. Suntem o echipă! Andrei Mândrilă, Team România

(P) Petrom este sponsor principal al Federației Române de Canotaj și susține viitoarea generație de campioni prin programul „Energie pentru performanță”.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”