VIDEO Campion olimpic filmat  dormind în parc , după ce s-a plâns de condițiile din Satul Olimpic: „Nu există aer condiționat”
Thomas Ceccon Foto:Imago

VIDEOCampion olimpic filmat dormind în parc, după ce s-a plâns de condițiile din Satul Olimpic: „Nu există aer condiționat”

  • Thomas Ceccon (23 de ani), deținătorul recordului mondial și campion olimpic la 100 de metri spate, a fost surprins dormind într-un parc din Paris.
  • Italianul s-a plâns recent de condițiile dificile pe care le întâmpină sportivii cazați în camerele din Satul Olimpic.

Un scurt videoclip distribuit pe rețelele de socializare îl arată pe Thomas Ceccon, medaliat cu aur la 100 spate şi cu bronz la ştafeta 4x100 liber, dormind, pe jos, într-un parc.

Campionul olimpic, filmat când dormea în parc

Thomas Ceccon, surprins dormind, pe iarbă, în parc Thomas Ceccon, surprins dormind, pe iarbă, în parc
Thomas Ceccon, surprins dormind, pe iarbă, în parc

După ce s-a plâns în urmă cu câteva zile de condițiile din Satul Olimpic, italianul a fost surprins odihnindu-se într-un parc din Paris, în spatele unei bănci.

Nu există aer condiţionat, este foarte cald şi mâncarea este proastă. O mulţime de sportivi părăsesc Satul Olimpic din această cauză, aşa că este puţin dezamăgitor din acest punct de vedere. Dar, în rest, este bine”, a spus Ceccon în urmă cu câteva zile.

„Sportivii nu pot fi tratați așa”

„Am fost la patru Olimpiade și asta este cu siguranță cea mai rea. Piscina este departe de Sat, nu adorm în cameră înainte de ora două dimineața, e prea cald, e de neconceput după părerea mea să nu ai aer condiționat în camere.

Sportivii nu pot fi tratați așa, noi suntem protagoniștii Jocurilor, noi ar trebui să fim cei protejați și, în schimb, nu suntem protejați deloc”, s-a plâns și Gregorio Paltrinieri, conaționalul lui Ceccon.

De altfel, nu este prima dată când apar critici legate de anumite aspecte ale vieţii din satul sportivilor.

O jucătoare de polo australiană a descris paturile ca fiind „tari ca piatra”.

Marea Britanie şi-a adus propriul bucătar-şef, iar criticile mai multor delegaţii, dezamăgite de cantităţile servite, au dus la reaprovizionări.

TELEVIZARE România - Lituania   Cine transmite  revenirea lui Mircea Lucescu acasă, după 38 de ani + „Zidul Galben” pe Ghencea
Nationala
08.09
TELEVIZARE România - Lituania Cine transmite revenirea lui Mircea Lucescu acasă, după 38 de ani + „Zidul Galben” pe Ghencea
Citește mai mult
TELEVIZARE România - Lituania  Cine transmite revenirea lui Mircea Lucescu acasă, după 38 de ani + „Zidul Galben” pe Ghencea
„Îl invidiez pe Lucescu!”  Cornel Dinu, aflat în spital,  vorbește cu emoție  despre revenirea lui Il Luce pe banca naționalei
Nationala
16:10
„Îl invidiez pe Lucescu!” Cornel Dinu, aflat în spital, vorbește cu emoție despre revenirea lui Il Luce pe banca naționalei
Citește mai mult
„Îl invidiez pe Lucescu!”  Cornel Dinu, aflat în spital, vorbește cu emoție despre revenirea lui Il Luce pe banca naționalei
Cerere respinsă  Dinamo a fost refuzată de LPF
Liga 1
13:33
Cerere respinsă Dinamo a fost refuzată de LPF
Citește mai mult
Cerere respinsă  Dinamo a fost refuzată de LPF
Oficial  UTA Arad a transferat fotbalistul care a luat  premiul Puskas  pentru cel mai frumos gol din lume, în 2019 
Liga 1
14:53
Oficial UTA Arad a transferat fotbalistul care a luat premiul Puskas pentru cel mai frumos gol din lume, în 2019
Citește mai mult
Oficial  UTA Arad a transferat fotbalistul care a luat premiul Puskas pentru cel mai frumos gol din lume, în 2019