„Ca la Liga 3!”  Poli Iași a ajuns în București în ziua meciului cu FCSB, după ce  zborul a întârziat  3 ore
Poli Iași joacă diseară cu FCSB, în Ghencea, de la ora 22:00

„Ca la Liga 3!” Poli Iași a ajuns în București în ziua meciului cu FCSB, după ce zborul a întârziat 3 ore

  • Poli Iași joacă diseară cu FCSB, în Ghencea, de la ora 22:00
  • Echipa lui Tony da Silva a sosit în Capitală cu avionul, azi-noapte, cu o întârziere de 3 ore, și a ajuns la hotel în jurul orei 2

Antrenorul și jucătorii ieșenilor au vorbit despre cum îi va afecta acest lucru în vederea partidei din această seară.

„O pierdere pentru noi”  Gâlcă a confirmat  plecarea  unui titular de la Universitatea Craiova: „A fost de multe ori decisiv”
Citește și
„O pierdere pentru noi” Gâlcă a confirmat plecarea unui titular de la Universitatea Craiova: „A fost de multe ori decisiv”
Citește mai mult
„O pierdere pentru noi” Gâlcă a confirmat plecarea unui titular de la Universitatea Craiova: „A fost de multe ori decisiv”

Tony: „Nu vrem nicio scuză”

„Foarte obositor, parcă plecam în altă țară. Mergem la hotel să ne odihnim cât mai bine ca să dăm totul pentru tricou. Nu vrem nicio scuză, asta este, mergem înainte cu oboseală, dar cu unitate.

Am mai ajuns o singură dată în ziua meciului, la 4 dimineața și jucam la 2, la naționala Camerunului. Acum ajungem la 2 la hotel, avem meci la 22 și e timp să ne odihnim”, a spus antrenorul portughez.

Bordeianu: „Nu e în regulă”

Mijlocașul Mihai Bordeianu, 32 de ani, crede că fotbaliștii vor fi afectați de programul dat peste cap:

„Ne-am pornit ieri seară și am ajuns spre dimineață. O să fie foarte frumos să jucăm un meci în care ajungem în aceeași zi, venind de la Iași la București.

Nu mi s-a mai întâmplat să ajung în ziua jocului, la Liga 1. La Liga 3 mergeam 4-5 ore în ziua meciului.

La Liga 1 n-ar trebui să se întâmple lucrurile astea. E o problemă. Am plecat la 19:30 de la stadion, aveam avion la 21:20. La check-in avionul scria la 23, s-a mutat la 23:30, până la urmă am plecat la 23:50.

Important e că am ajuns cu bine. Dar nu e în regulă ce s-a întâmplat, pentru noi o să conteze, nu mai ai același program, toată rutina e dată peste cap. Nu știu câți oameni o să înțeleagă că pentru noi se schimbă total programul”.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”