VIDEO Laver Cup: Europa vs  7-5, după a doua zi de competiție

VIDEO Laver Cup: Europa vs 7-5, după a doua zi de competiție

Echipa Europei conduce în continuare în competiția Laver Cup, scor 7-5, după ce, sâmbătă, cele două echipe și-au împărțit victoriile: Europa s-a impus prin Alexander Zverev și Roger Federer, în timp ce Kevin Anderson și echipa Kyrgios/Sock au adus puncte importante pentru .

Echipa Restul Lumii dupa meciul de dubluFoto: lavercup.com

Alexander Zverev (5 ATP) a adus primele două puncte ale zilei pentru echipa Europei după ce l-a învins pe John Isner (10 ATP), scor 3-6, 7-6(6), 10-7, într-o oră și 45 minute de joc. Chiar dacă Isner a servit mai bine (Zverev nu a reușit niciun break pe parcursul meciului), neamțul a început mai bine super tiebreak-ul și s-a impus în primul meci al serii. Scorul devenea 5-1 pentru Europa.

În a doua partidă a serii, Roger Federer (2 ATP) i-a oferit o lecție de tenis lui Nick Kyrgios, după ce a lovit cu 22 de lovituri direct câștigătoare mai multe decât acesta pe terenul unde în trecut evolua Michael Jordan. Scorul final a fost 6-3, 6-2 pentru elvețian, după o oră și șase minute de joc, iar Europa conducea cu 7-1. Roger a declarat la finalul partidei că de obicei e nevoie de câteva meciuri pentru a intra în cea mai bună formă la un turneu, însă că de data aceasta s-a simțit bine încă din start și că astăzi (n.r. la momentul desfășurării partidei) totul a mers bine încă de la începutul partidei.

În ultima partidă de simplu a zilei, Kevin Anderson a produs surpriza și l-a învins pe Novak Djokovic, aducând din nou speranțe echipei . Sud-africanul s-a impus cu scorul de 7-6(5), 5-7, 10-6 și a dus scorul general la 7-3 pentru echipa Europei. Cu un singur break pe toată durata partidei (al lui Nole, în setul secund), Anderson a profitat în tie-break-ul primului set de o dublă greșeală a lui Djokovic și a trecut la conducerea partidei. După ce locul 3 mondial a obținut setul secund, Anderson s-a distanțat în super tiebreak după ce a reușit un cross excelent pentru a duce scorul la 6-4, de unde Nole nu a reușit să mai revină.

La dublu, Nick Kyrgios și-a luat revanșa alături de Jack Sock și a adus două puncte echipei , scorul devenind 7-5 pentru Europa. Perechea Kyrgios/Sock s-a impus în fața europenilor Goffin/Dimitrov, scor 6-3, 6-4. Europenii au ratat cinci șanse de break în primul set, iar în cel de-al doilea au pierdut ritmul după ce au avut 0-2 cu un break în față. La finalul partidei, Kyrgios a declarat că Laver Cup este competiția sa favorită.

În a treia zi de concurs, victoriile valorează câte trei puncte, astfel, dacă echipa Europei va obține două victorii din patru meciuri, își va asigura trofeul.

Au loc în a treia zi de competiție:

Roger Federer vs John Isner

Alexander Zverev vs Kevin Anderson

Novak Djokovic vs Nick Kyrgios

Federer/Zverev vs Isner/Sock

Tot ce trebuie să știi despre Laver Cup.

Vezi aici rezumatul partidei dintre Zverev și Isner:

Vezi aici rezumatul partidei dintre Federer și Kyrgios:

Vezi aici rezumatul partidei dintre Djokovic și Anderson:

Vezi aici rezumatul partidei dintre Kyrgios/Sock vs Goffin/Dimitrov:

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5