VIDEO Laver Cup: Europa vs Restul Lumii 5-3 / Victorii pentru Roger Federer, respectiv John Isner

VIDEO Laver Cup: Europa vs Restul Lumii 5-3 / Victorii pentru Roger Federer, respectiv John Isner

Echipa Europei conduce cu 5-3 echipa Restului Lumii, după ce, în sesiunea de zi de sâmbătă, cele două echipe și-au împărțit victoriile: americanul John Isner (20 ATP) a egalat situația la general prin victoria în fața germanului Alexander Zverev (6 ATP), în timp ce elvețianul Roger Federer (3 ATP) i-a readus pe europeni în avantaj învingându-l pe australianul Nick Kyrgios (27 ATP). Ambele meciuri au fost decise în super tiebreak.

HotNews.roFoto: Hotnews
  • În a doua zi de concurs, victoriile valorează câte două puncte.

Zverev a servit excelent în primul set câștigând 20 din cele 21 de puncte jucate cu primul serviciu (s-a impus la 2 în tiebreak). Americanul s-a "pornit" mai greu, însă și-a revenit la timp și a făcut break-ul decisiv din setul secund în game-ul al nouălea. John l-a "demolat" pe adversar în super tiebreak impunându-se cu 10-1 și egalând la 3 scorul general.

În al doilea meci al zilei, Roger Federer a reușit o revenire de senzație în fața lui Nick Kyrgios. Australianul a recuperat rapid break-ul făcut de Roger Federer și a câștigat cu reverul un schimb spectaculos de 31 de lovituri în game-ul 10. Nick a revenit extraordinar de la 0-4 în tiebreak și s-a impus cu 7-5.

Setul secund a fost unul foarte echilibrat, cei doi jucători reușind să își facă serviciul până în game-ul al 11-lea, când Nick a servit slab și i-a oferit patru mingi de break lui Roger (elvețianul a fructificat-o pe a patra, după ce australiatul a reușit să egaleze de la 0-40).

Kyrgios a început cu un minibreak în decisiv, însă Federer și-a revenit și s-a desprins, conducând chiar și cu 8-3. Nick a salvat două mingi de meci (una la primire), dar Roger a reușit să se concentreze și să închidă partida (supărat, australianul a dat cu racheta de pământ).

Rezultatele înregistrate în sesiunea de zi de sâmbătă:

John Isner vs Alexander Zverev (2)6-7, 6-4, 10-1

Roger Federer vs Nick Kyrgios (5)6-7, 7-5, 10-7

Au loc în sesiunea de seară:

20:00 Rafael Nadal vs Milos Raonic

21:30 Rafael Nadal/Stefanos Tsitsipas vs Nick Kyrgios/Jack Sock

Laver Cup, 2019

Echipa Europei: Bjorn Borg, căpitan - Rafael Nadal, Roger Federer, Dominic Thiem, Alexander Zverev, Stefanos Tsitsipas şi Fabio Fognini.

Echipa Restului Lumii: John McEnroe, căpitan - Jack Sock, Taylor Fritz, John Isner, Milos Raonic, Nick Kyrgios şi Denis Shapovalov.

Cele două echipe se confruntă la Geneva, în perioada 20-22 septembrie.

În România, competiția poate fi urmărită în direct pe Eurosport.

Primele două ediţii ale competiţiei, care s-au desfăşurat la Praga (2017) şi la Chicago (2018), au fost câştigate de europeni. În acest an, competiţia a fost inclusă în calendarul ATP.

Reacțiile europenilor în timpul meciului dintre Isner și Zverev:

Nick Kyrgios și Jack Sock, spectacol pe marginea terenului:

John Isner, eroul :

Nick Kyrgios, favoritul Annei Wintour (Vogue):

Nadal, susținătorul numărul 1 pentru Federer:

John McEnroe, discurs motivațional pentru Nick Kyrgios:

Kyrgios și tweener-ul obișnuit:

Nadal, sfaturi pentru Federer:

Momentul în care Federer a adus cele două puncte pentru echipa Europei:

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5