VIDEO Liga 1, play-off: CFR Cluj, doar remiză cu Farul lui Gică Hagi

VIDEO Liga 1, play-off: CFR Cluj, doar remiză cu Farul lui Gică Hagi

CFR Cluj a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat sâmbătă, în deplasare, împotriva echipei Farul Constanța. Partida a făcut parte din a doua etapă a play-off-ului Ligii 1.

Dan PetrescuFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

În urma acestui rezultat, CFR Cluj rămâne pe primul loc în clasament, cu 42 de puncte, dar FCSB se poate apropia la 5 lungimi dacă se va impune pe terenul celor de la FC Argeș (duminică, de la ora 19:00). De cealaltă parte, Farul se află pe locul 5, cu 25 de puncte.

Ce au spus cei doi antrenori

„Un meci greu, ambele echipe au încercat să marcheze. CFR a făcut un meci foarte bun, noi n-am fost aşa de inspiraţi, cel puţin în atac. Per total nu credeam că nu se înscrie. Un 0-0 cu două echipe care au încercat să câştige, care au atacat. Noi fără să ştim să dezvoltăm în zonele libere. Ne-am apărat bine, apărarea şi-a făcut treaba, dar în atac nu.

Un meci deschis, dar din păcate nu s-a marcat. Un rezultat care nu ne ajută nici pe noi şi nici pe ei. În ultimii 30 de metri e o problemă şi trebuie să o rezolvăm. Atacanţii pierd prea uşor mingi” - Gheorghe Hagi la posturile care transmit Liga 1, citat de News.ro.

„Am făcut un meci foarte bun, echipa a jucat excelent, ne-am creat ocazii. Nu cred că a mai fost un meci în care Farul să fi suferit cum a suferit cu noi. Nu am ce să reproşez la niciun jucător nimic. Nu am vrut să fac schimbări. N-aveam pe cine să schimb pentru că eram mulţumit de toţi.

Mi s-a părut un meci de Europa League sau chiar preliminarii de Champions League, aşa a fost intensitatea. La 0-0 niciodată nu sunt supărat. Avem 22 de meciuri de când nu pierdem. E clar că voiam să jucăm prost şi să batem, dar nu poţi să joci mereu prost şi să câştigi” - Dan Petrescu la posturile care transmit Liga 1, citat de News.ro.

Rezumatul partidei dintre Farul Constanța și CFR Cluj:

*sursă video: Telekom Sport

Au evoluat echipele:

Farul: Aioani – Mladen, Larie, Artean, De Nooijer – Radaslavescu (Boboc ’69), Nedelcu (Sîrbu ’79), Grameni (Ciobanu ’79) – Jefte, Petre (Moldoveanu ’69), Omoh (Purece ’57). Antrenor: Gheorghe Hagi.

CFR Cluj: Hindrich – Susic, Graovac, Yuri, Burcă, Camora – Deac, Boateng, Bordeianu (Păun ’87) – Debeljuh, Omrani (Dugandzic ’87). Antrenor: Dan Petrescu.

Clasamentul play-off-ului Ligii 1

1. CFR Cluj 42 puncte

2. FCSB 34 (-1 meci)

3. CSU Craiova 30

4. FC Voluntari 27*

5. Farul Constanța 25

6. FC Argeș 24 (-1 meci).

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

CUM MERGEM LA MONDIALE  GOLAZO.ro simulează cum ar arăta  traseul din preliminariile CM  dacă tragerea la sorți ar fi acum
EURO 2024
03.07
CUM MERGEM LA MONDIALE GOLAZO.ro simulează cum ar arăta traseul din preliminariile CM dacă tragerea la sorți ar fi acum
Citește mai mult
CUM MERGEM LA MONDIALE GOLAZO.ro simulează cum ar arăta traseul din preliminariile CM dacă tragerea la sorți ar fi acum
Audiență record  Câți români s-au uitat la  România - Olanda  + câți bani încasează Pro TV
Nationala
03.07
Audiență record Câți români s-au uitat la România - Olanda + câți bani încasează Pro TV
Citește mai mult
Audiență record  Câți români s-au uitat la România - Olanda + câți bani încasează Pro TV
Ștergeți-vă lacrimile! Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda »  „Zidul galben”  a refuzat să părăsească stadionul
EURO 2024
02.07
Ștergeți-vă lacrimile!Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda » „Zidul galben” a refuzat să părăsească stadionul
Citește mai mult
Ștergeți-vă lacrimile! Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda » „Zidul galben” a refuzat să părăsească stadionul
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează  Spania - Germania !
EURO 2024
02.07
Program complet sferturiCum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania!
Citește mai mult
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania !