„Ușor acordat”  Adrian Mutu, despre  penalty-ul scos de Ianis Hagi  + Ce a spus despre golul anulat Lituaniei
Adrian Mutu/Foto:sportpictures.eu

„Ușor acordat” Adrian Mutu, despre penalty-ul scos de Ianis Hagi + Ce a spus despre golul anulat Lituaniei

  • Adrian Mutu (45 de ani) a analizat cele două faze care au decis confruntarea dintre România și Lituania, din Liga Națiunilor, încheiată, scor 3-1.

La scorul de 1-1, balticii au marcat, dar reușita a fost anulată pentru un fault în atac asupra lui Târnovanu, ca mai apoi selecționata României să beneficieze de o lovitură de la 11 metri.

Ambele decizii ale arbitrului au venit după intervenția VAR.

VAR tricolor Două  faze cruciale  judecate de arbitrajul video în favoarea României! Cum am ajuns de la eșec la victorie în numai 6 minute
Citește și
VAR tricolorDouă faze cruciale judecate de arbitrajul video în favoarea României! Cum am ajuns de la eșec la victorie în numai 6 minute
Citește mai mult
VAR tricolor Două faze cruciale judecate de arbitrajul video în favoarea României! Cum am ajuns de la eșec la victorie în numai 6 minute

Adrian Mutu: „Penalty-ul pentru noi e ușor acordat”

Dacă la faza faultului asupra lui Târnovanu nu a avut niciun dubiu, „Briliantul ” este de părere că penalty-ul obținut de Ianis Hagi a fost ușor acordat.

Nu a fost gol valabil pentru Lituania, a fost fault. Eu zic că penalty-ul pentru noi e ușor acordat. Putea să spunea și că «nu».

La Târnovanu e fault, pentru că a prins mingea cu o fracțiune de secundă înainte să vină adversarul cu capul. A fost fault clar.

La Ianis a fost 50-50, se putea da, se putea să nu se dea. Nu mai contează.

E personalitatea lui Ianis și inspirația lui de a încerca un dribling acolo în careu, pentru că și d-asta a fost introdus. Cred că vorbeam altfel acum dacă era 2-1 pentru ei cu gol valabil acolo”, a declarat Mutu pentru fanatik.ro

Adrian Mutu: „E bine că încearcă să omogenizeze echipa ”

Golgheterul all-time al României la națională a analizat și unica schimbare din primul „11” pe care a făcut-o Mircea Lucescu.

Selecționerul a ales să înceapă acest meci cu portarul celor de la FCSB, Ștefan Târnovanu, în detrimentul lui Florin Niță, cel care a apărat în meciurile de la EURO, dar și în meciul cu Kosovo.

„E bine că încearcă să omogenizeze echipa și bagă aceiași jucători, cei 10 din câmp, dar după anumite minute, și cu terenul greu, s-a văzut că Man, Mihăilă și Drăguș începuseră să obosească.

Încerci să conturezi un «11» care să fie de bază, așa cum a fost cam la toate naționalele în trecut, dar acum e cam greu pentru că ai concurență mare, mai ales pe benzi. De la mijloc în sus e concurență mare.

Sunt foarte curios să aud explicațiile lui nea Mircea despre schimbarea cu Marius Marin. Dacă a fost făcută voit sau din cauza unei accidentări. Oricum, echipa României avea în teren doi jucători de număr 6, pentru că și Răzvan Marin poate să joace acolo și a și jucat foarte după ce a ieșit Marius Marin”, a mai spus Adrian Mutu.

77 de selecții și 35 de goluri
are Adrian Mutu la echipa națională
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”