Alex Paşcanu, după prima victorie a României la Tokyo: ”Suntem morţi, dar ne-am lăsat fiecare picătură de sudoare pe teren”

Alex Paşcanu, după prima victorie a României la Tokyo: ”Suntem morţi, dar ne-am lăsat fiecare picătură de sudoare pe teren”

Naționala României prezentă la Tokyo a învins, joi, cu scorul de 1-0, Honduras, în prima etapă a Grupei B. Jucătorii României, Alex Paşcanu și George Ganea, au scos în evidență ambiția echipei care și-a lăsat ”fiecare picătură de sudoare” pe teren.

Bucuria tricolorilor dupa golul cu Honduras de la TokyoFoto: COSR

”Suntem morţi, dar a meritat. Toţi ne-am lăsat fiecare picătură de sudoare aici. A fost important că în a doua repriză am dat totul pe teren, sunt fericit că sunt parte din echipa asta. Honduras este o echipă bună, ne-au făcut meciul greu", a declarat Paşcanu la TVR.

George Ganea a afirmat că jucătorii din lotul deplasat în Japonia sunt foarte ambiţioşi: "A fost greu, dar ne bucurăm pentru cele trei puncte. Se vede că am început mai târziu pregătirea, după minutul 75 am cam cedat terenul. Ştiam că Honduras este o echipă arţăgoasă. Suntem fericiţi, ambiţioşi, vrem să arătăm că jucătorii care au venit aci, sunt dispuşi să lupte pentru ţara lor".

Ciobanu a adus victoria României în minutul 45+1, după ce centrarea sa a fost deviată de Oliva cu capul în propria poartă.

România dispută următorul meci cu Noua Zeelandă pe 25 iulie, tot de la ora 14:00

Programul Grupei B:

22 iulie: Noua Zeelandă - Coreea de Sud 1-0, Honduras - România 0-1

25 iulie: Noua Zeelandă - Honduras, România - Coreea de Sud (ora 14:00, ora României)

28 iulie: România - Noua Zeelandă (ora 11:30, ora României), Coreea de Sud - Honduras.

Clasamentul Grupei B:

1. România (1-0 golaveraj) 3 puncte

2. Noua Zeelandă (1-0) 3

3. Honduras (0-1) 0

4. Coreea de Sud (0-1) 0.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5