Determinare   Andreea Ana  a luptat accidentată la Paris: „Are ruptură de menisc și forțare de ligamente”
Andreea Ana / Foto: Facebook@ Federația Română de Lupte

Determinare Andreea Ana a luptat accidentată la Paris: „Are ruptură de menisc și forțare de ligamente”

  • Luptătoarea română Andreea Beatrice Ana (23 de ani) a fost învinsă, joi, de nord-coreeana Hyo Gyong Choe, în recalificările categoriei 53 kg la Jocurile Olimpice și a ratat, astfel, șansa de a lupta pentru medalia de bronz.
  • Sportiva legitimată la CSA Steaua s-a accidentat serios înaintea turneului, însă nu a dorit să abandoneze competiția.

Erau așteptări mari din partea Andreei la această ediție a Jocurilor Olimpice. Venea din postura de triplă campioană europeană și simțea că poate să obțină și prima distincție olimpică.

„Ana Maria poate lua bronzul!”  Surse TAS, pentru GOLAZO.ro: „Se pare că americanii  au greșit !”
Citește și
„Ana Maria poate lua bronzul!” Surse TAS, pentru GOLAZO.ro: „Se pare că americanii au greșit!”
Citește mai mult
„Ana Maria poate lua bronzul!”  Surse TAS, pentru GOLAZO.ro: „Se pare că americanii  au greșit !”

Sportiva originară din Mangalia a început bine competiția. A învins-o pe moldoveanca Mariana Drăguțan clar, scor 5-0, în optimi.

În „sferturi”, însă, Ana a fost învinsă de Lucia Yamileth Yepez Guzman din Ecuador, campioana mondială, scor 7-0, iar românca a fost distribuită în calificări.

Andreea Ana a luptat accidentată la Jocurile Olimpice

Din păcate, joi, Andreea Ana n-a avut nicio șansă în meciul cu Hyo Gyong Choe din Coreea de Nord și a pierdut cu 0-7.

Președintele Federației Române de Lupte, Răzvan Pîrcălabu, a declarat că sportiva din România a fost nevoită să lupte accidentată la Paris, într-o situație care se putea încheia foarte trist.

Andreea Ana a suferit o ruptură de menisc la unul dintre antrenamente. În plus, nici ligamentele genunchiului nu se prezintă într-o stare foarte bună.

Răzvan Pîrcălabu: „A tras de ea, dar nu a putut”

Totuși, luptătoarea a strâns din dinți și ales să concureze, cu orice risc evident.

„Diferenţa nu este mare, Ana este o sportivă de mare valoare. Nu întâmplător are performanţele pe care le are. Numai că nu e în apele ei. Joia trecută, la antrenament, a avut o accidentare destul de urâtă la picior şi nu a reuşit să îşi revină. Pur şi simplu nu se simte bine.

V-am zis, joia trecută s-a accidentat la picior, are ruptură de menisc cu forţare de ligamente. A tras de ea, dar pur şi simplu nu a putut, ăsta este adevărul, nu trebuie să ne mai ascundem.

Nici nu căutăm motive, suntem o federaţie care inspiră onoare, respect şi trebuie să stăm, indiferent de performanţe, cu fruntea sus”, a declarat Răzvan Pîrcălabu, conform agerpres.ro.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”