Încântat  Mesajul lui Andrei Nicolescu, după victoria  entuziasmantă  a lui Dinamo + Anunț despre transferuri
Andrei Nicolescu Foto:sportpictures.eu

Încântat Mesajul lui Andrei Nicolescu, după victoria entuziasmantă a lui Dinamo + Anunț despre transferuri

  • Andrei Nicolescu (47 de ani), administratorul special al lui Dinamo, a vorbit despre începutul bun de sezon al echipei antrenate de Zeljko Kopic.
  • Dinamo a învins Gloria Buzău, scor 4-1, și a urcat provizoriu pe locul 2 în Liga 1.
Victorie facilă  Dinamo învinge Gloria Buzău și urcă  pe 2  în Liga 1
Citește și
Victorie facilă Dinamo învinge Gloria Buzău și urcă pe 2 în Liga 1
Citește mai mult
Victorie facilă Dinamo învinge Gloria Buzău și urcă pe 2 în Liga 1

La finalul meciului disputat vineri, 2 august, pe Stadionul „Arcul de Triumf”, Andrei Nicolescu a vorbit despre startul bun de sezon al alb-roșiilor.

Andrei Nicolescu: „Putem spune că facem meciuri spectaculoase”

Administratorul special al alb-roșiilor a ajuns la concluzia că Dinamo este o echipă spectaculoasă, dar jucătorii trebuie să rămână cu picioarele pe pământ.

„E un început de campionat în care suntem mai pregătiți pentru această ligă. Încercăm să construim, nu trebuie să ne entuziasmăm foarte tare.

Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ și să construim această echipă. Avem momente bune și mai puțin bune. Ne dorim ca această echipă să crească așa cum Dinamo merită.

Avem meciuri în care ne dominăm adversarul și putem spune că facem meciuri spectaculoase. 

A fost o alegere pe care ne-am asumat-o și în care am crezut (n.r. - Zeljko Kopic). Timpul ne dă măsura a ceea ce am crezut noi și ne confirmă așteptările pe care le aveam. Sper să menținem acest trend”.

Andrei Nicolescu: „Toată lumea își va dori și mai mult să ne bată”

„Următoarea bătălie este cu noi înșine, să ținem aceste prestații sus. Toată lumea va fi mai atentă la noi acum. Mă uit și la Cîrjan, cât tratament special primește. El trebuie să fie și mai bun, să muncească mai mult ca să înțeleagă că toată lumea îl va lovi și va fi pe urmele lui. Trebuie să repete prestațiile din primele două etape. Toată lumea își va dori și mai mult să ne bată, iar noi să devenim mai buni.

Și domnul Mircea Lucescu a remarcat că suntem mult mai bine structurați și că suntem mai verticali pe poartă. Am terminat meciul cu 6 jucători români, dintre care mulți dintre ei erau under”, a declarat Andrei Nicolescu la emisiunea Liga Digi Sport.

„Vrem să mai facem unul sau două transferuri”

Întrebat despre șansele lui Dinamo la play-off, Nicolescu nu a vrut să vorbească, cel puțin pentru moment despre acest lucru. Totuși, oficialul alb-roșiilor a spus că se gândește să mai aducă unul sau chiar doi jucători pentru ca trupa din „Ștefan cel Mare” să nu mai treacă prin emoțiile avute anul trecut.

„E prematur să vorbim acum (n.r. - despre play-off). Vrem să mai facem 1-2 transferuri pentru a sta liniștiți pentru restul sezonului. Ne dorim câte un jucător pentru fiecare compartiment, așa cum a spus și Kopic. Am fost foarte aprope să semnăm săptămâna trecută, însă nu s-a realizat nimic momentan.

Am adus suficienți jucători români în mercato, însă ei trebuie integrați. Vrem să aducem doar jucători de calitate pe care să îi formăm în spiritul lui Dinamo. Nu vrem să mai repetăm greșelile din trecut”, a adăugat Nicolescu.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”