Haine noi   Barcelona  și-a prezentat echipamentul de acasă, pentru 2024/2025: „Moștenire, parcurs, rădăcini”
Noul echipament al Barcelonei, sezonul 2024/2025 / Foto: Barcelona

Haine noi Barcelona și-a prezentat echipamentul de acasă, pentru 2024/2025: „Moștenire, parcurs, rădăcini”

  • Barcelona și-a prezentat noul echipament blau-grana pe care îl va purta în sezonul 2024/2025.
  • Vicecampioana Spaniei a oficializat noul echipament printr-un videoclip în care a dorit să cuprindă cele mai importante personalități și momentele ale clubului catalan.

Pentru a celebra istoria de 125 de ani a clubului, șefii celor de la FC Barcelona au decis să lanseze un nou kit de echipament pentru meciurile de acasă.

Catalanii au creat un design special, unic, în care au fost incluse mai multe simboluri ale clubului, pentru a evidenția identitatea unui club atât de longeviv și performant.

Barcelona și-a prezentat noul echipament

În videoclipul de prezentare au fost incluși mai mulți jucători legendari ai echipei, precum Andres Iniesta, Ronaldinho sau Gerard Pique, Ronald Koeman, Carles Puyo sau Lionel Messi, dar și actualele staruri ale clubului, precum Pedri, Gavi sau Lamine Yamal.

De asemenea, nu au fost uitate nici fetele de la Barcelona, care formează cea mai puternică echipă feminină de club, din lume.

Așa cum spuneau, catalanii au respectat trecutul și tradițiile. Au optat pentru un echipament în două culori, cele tradiționale albastru și roșu, dar cu un design aparte.

Tricoul va avea logo-ul Spotify pe față, împreună cu cel de la Nike, dar și brandul Ambilight TV pe mâneca echipamentului masculin, și Bimbo, pe mâneca echipamentului feminin. În plus, logo-ul UNHCR/ACNUR va fi menținut sub numărul de pe tricou.

Inspirat de moștenirea, parcursul și rădăcinile clubului”, a notat clubul spaniol.

Pentru început, în prima fază a lansării noilor echipamente, acestea vor avea același logo Spotify pe echipament precum cel din sezonul trecut.

Tricourile cu care FC Barcelona vor juca meciurile din 2024/2025, cu versiunea actualizată, vor fi disponibile pentru fani începând din toamnă.

Cât costă un tricou cu Lamine Yamal

Prețul de pornire al unui tricou simplu este 115 euro. Dacă îl dorești personalizat, acesta va costa 185 de euro.

Așadar, un tricou cu Lamine Yamal, noul star al fotbalului mondial, cu numărul 17 pe spate, te costă 185 de euro.

Yamal a solicitat numărul 19 pentru noul sezon, deoarece i-a purtat noroc cu naționala Spaniei, la Euro 2024.

Vitor Roque, cel care a avut numărul 19 în sezonul trecut, nu a avut de ales și i l-a cedat. Brazilianul e foarte aproape de o despărțire de Barcelona.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”