Bologna - Parma 0-0  Formația lui Man și Mihăilă obține un punct, după ce a jucat  în 10 oameni  aproape o repriză 
Bologna - Parma (Fotomontaj: GOLAZO.ro)

Bologna - Parma 0-0 Formația lui Man și Mihăilă obține un punct, după ce a jucat în 10 oameni aproape o repriză

  • Meciul dintre Bologna și Parma din cadrul etapei cu numărul 7 din Serie A s-a încheiat 0-0, cu Dennis Man în teren pentru 89 de minute și cu Valentin Mihăilă intrat în minutul 72
  • Parma a fost nevoită să reziste în 10 oameni aproape o repriză întreagă, după eliminarea lui Coulibaly, în minutul 52.
Motiv de îngrijorare Alertă la națională:  Drăguș  nu reușește să se integreze la Trabzonspor nici acum, după mai mult de două luni
Citește și
Motiv de îngrijorareAlertă la națională: Drăguș nu reușește să se integreze la Trabzonspor nici acum, după mai mult de două luni
Citește mai mult
Motiv de îngrijorare Alertă la națională:  Drăguș nu reușește să se integreze la Trabzonspor nici acum, după mai mult de două luni

Remiză albă pentru Parma în deplasarea de la Bologna, într-un meci cu ocazii mai mari la poarta oaspeților, care au jucat mai bine de 40 de minute în inferioritate numerică, cu Dennis Man titular și Valentin Mihăilă introdus în minutul 72.

Bologna - Parma 0-0. Dennis Man, din nou titular

Parma a început curajos în deplasarea de la Bologna din etapa #7 din Serie A. Dennis Man a început partida cu poftă de joc, fiind protagonistul unei contre cu portarul Ravaglia, care a decis să nu acorde penalty și a lăsat faza continue.

În minutul 38, Man s-a remarcat cu o centrare bună pentru Cancellieri, dar atacantul nu a reușit să ajungă la minge, iar Parma intră la cabine fără niciun șut pe spațiul porții.

Parma, în 10 oameni aproape o repriză întreagă

Partea secundă nu a început deloc bine pentru Parma. Formația internaționalilor noștri a rămas în inferioritate numerică, după ce Coulibaly a văzut cartonașul roșu, după un fault dur, cu talpa, acordat după consultarea sistemului VAR.

În minutul 72, Valentin Mihăilă este și el introdus în locul Bonny, iar românul s-a remarcat prin două ocazii, în minutul 72 și 90+1, dar portarul Bolognei, Ravaglia, a reușit să blocheze.

Parma a tremurat pe final, la mai multe ocazii mari ale gazdelor, dar a reușit să plece cu un punct din deplasarea de la Bologna.

Bologna - Parma 0-0

Min. 90+5 - Final de meci, 0-0.

Min. 90+1 - Ocazie din nou pentru Mihăilă! Românul trimite un șut în forță la colțul lung, pe jos, dar Ravaglia reușește să intervină.

Min. 89 - Dennis Man este înlocuit de Camara.

Min. 73 - Ocazie pentru Mihăilă! Șutul pe jos e prins de portarul Ravaglia!

Min. 72 - Schimbare la Parma. Mihăilă intră în locul lui Bonny.

Min. 52 - Cartonaș roșu pentru Parma! Coulibaly este eliminat după un fault, în urma consultării VAR-ului!

Min. 46 - A început repriza a doua.

PAUZĂ PE STADIO RENATO DALL' ARA

  • Dennis Man a primit nota 5.9, una dintre cele mai mari din echipa Parmei în prima repriză

Min. 45 - Pauză la Bologna.

Min. 33 - Man arată poftă de joc înainte să vină la echipa națională, românul a centrat pentru Cancellieri, însă atacantul nu a reușit să ajungă la minge.

Min. 7 - Dennis Man, protagonistul primei faze controversate a partidei. Internaționalul român a fost faultat în careu de portarul Ravaglia, însă arbitrul Marco di Bello lasă jocul să continue.

Min. 1 - a început meciul

Bologna - Parma, echipele de start

  • Bologna: Ravaglia - Holm, Beukema, Erlic, Lykogiannis - Aebischer, Freuler, Moro - Orsolini, Castro, Ndoye
  • Antrenor: Vincenzo Italiano
  • Rezerve: Skorupski, Bagnolini, Dominguez, Karlsson, Dallinga, Odgaard, Iling Jr., Urbanski, Fabbian, Posch, Casale, De Silvestri, Corazza, Miranda
  • Parma: Suzuki - Del Prato, Balogh, Valeri, Coulibaly - Sohm, Bernabè -Cancellieri, Hernani, Man - Bonny
  • Antrenor: Fabio Pecchia
  • Rezerve: Chichizola, Corvi, Charpentier, Almqvist, Mihăilă, Mohamed, Camara, Keita, Hainaut, Valenti, Osorio, Leoni, Di Chiara
  • Stadion: Stadio Renato Dall'Ara (Bologna)

*****

Bologna vine după eșecul din Liga Campionilor împotriva lui Liverpool, scor 0-2, iar Parma după un meci pierdut spectaculos cu Cagliari, scor 2-3.

Bologna, departe de forma din sezonul trecut

După plecarea lui Thiago Motta la Juventus, Bologna încă își caută ritmul de joc din sezonul trecut, când a terminat pe loc de Champions Leauge în Serie A.

În primele 6 partide de campionat, Bologna a obținut doar 7 puncte și a câștigat doar în deplasare la Monza, scor 1-2, în etapa a 5-a. În rest, Bologna a remizat în 4 rânduri și a suferit o înfrângere, 0-3 împotriva trupei din Napoli.

Nici în Liga Campionilor nu merge mai bine, acolo unde a obținut doar un punct după primele 2 etape: o remiză cu Shakhtar Donetsk, scor 0-0, și o înfrângere cu Liverpool, scor 0-2.

Parma, în scădere de formă

Parma - Cagliari 2-3 Thriller în Serie A:  Man  a marcat din nou,  Răzvan Marin  i-a răspuns cu un eurogol!
Citește și
Parma - Cagliari 2-3Thriller în Serie A: Man a marcat din nou, Răzvan Marin i-a răspuns cu un eurogol!
Citește mai mult
Parma - Cagliari 2-3 Thriller în Serie A: Man a marcat din nou, Răzvan Marin i-a răspuns cu un eurogol!

După startul excelent de sezon, Parma a scăzut nivelul și nu a mai reușit să obțină nicio victorie de la succesul răsunător cu AC Milan din etapa a 2-a din Serie A, unde s-au impus cu 2-1.

În etapa trecută, Parma a oferit un meci spectaculos în compania celor de la Cagliari, într-o partidă în care românii noștri au ieșit la rampă. Dennis Man a înscris pentru Parma, în timp ce Răzvan Marin a reușit un eurogol pentru Cagliari. Cel din urmă a ieșit victorios din duelul românilor din Italia, iar Cagliari a câștigat cu scorul de 3-2.

După primele 6 etape, Parma se află pe locul 14 în Serie A, cu doar 5 puncte. Trupa lui Man speră să obțină din nou victorii și vor da totul pentru a o face chiar pe Stadio Renato Dall'Ara, în fața Bolognei.

„Ce, mă, un contabil ia bani?”Tolontan, despre scandalul primelor de la JO 2024: „ Să folosim momentul pentru o discuție mereu amânată. Cum îi plătim pe cei nevăzuți?”
Opinii
10:02
„Ce, mă, un contabil ia bani?”Tolontan, despre scandalul primelor de la JO 2024: „ Să folosim momentul pentru o discuție mereu amânată. Cum îi plătim pe cei nevăzuți?”
Citește mai mult
„Ce, mă, un contabil ia bani?”Tolontan, despre scandalul primelor de la JO 2024: „ Să folosim momentul pentru o discuție mereu amânată. Cum îi plătim pe cei nevăzuți?”
Reacția FRF  Primele  declarații oficiale  după gestul șocant al lui Daniel Pancu: „Nu doar rezultatele de pe teren contează”
Nationala
10:06
Reacția FRF Primele declarații oficiale după gestul șocant al lui Daniel Pancu: „Nu doar rezultatele de pe teren contează”
Citește mai mult
Reacția FRF  Primele declarații oficiale după gestul șocant al lui Daniel Pancu: „Nu doar rezultatele de pe teren contează”
Șucu iese la atac Critici dure pentru doi foști conducători ai Rapidului: „ Au distrus tot ! Nenorocirile lor ne-au costat 3 milioane de euro”. Reacția lui Dinu Gheorghe
Liga 1
10:47
Șucu iese la atacCritici dure pentru doi foști conducători ai Rapidului: „Au distrus tot! Nenorocirile lor ne-au costat 3 milioane de euro”. Reacția lui Dinu Gheorghe
Citește mai mult
Șucu iese la atac Critici dure pentru doi foști conducători ai Rapidului: „ Au distrus tot ! Nenorocirile lor ne-au costat 3 milioane de euro”. Reacția lui Dinu Gheorghe
Rațiu, la mare căutare  Cele două cluburi din  LaLiga  care se luptă pentru semnătura fundașului român
Stranieri
11:09
Rațiu, la mare căutare Cele două cluburi din LaLiga care se luptă pentru semnătura fundașului român
Citește mai mult
Rațiu, la mare căutare  Cele două cluburi din LaLiga care se luptă pentru semnătura fundașului român
Bilete Dinamo - FCSB  „Câinii” anunță: „S-ar putea să fie  sold-out ”
Liga 1
17.10
Bilete Dinamo - FCSB „Câinii” anunță: „S-ar putea să fie sold-out
Citește mai mult
Bilete Dinamo - FCSB  „Câinii” anunță: „S-ar putea să fie sold-out ”
„Decizie scandaloasă”  Antrenorul Elveției U21 îl  critică dur  pe Pancu: „A devenit violent, iar arbitrul «l-a recompensat»”
Nationala
17.10
„Decizie scandaloasă” Antrenorul Elveției U21 îl critică dur pe Pancu: „A devenit violent, iar arbitrul «l-a recompensat»”
Citește mai mult
„Decizie scandaloasă” Antrenorul Elveției U21 îl critică dur pe Pancu: „A devenit violent, iar arbitrul «l-a recompensat»”
Calcule pentru CM 2026  Cum poate România  să ajungă la baraj  chiar și în cazul unui dezastru în preliminarii + importanța „dublei” cu Cipru și Kosovo
Nationala
17.10
Calcule pentru CM 2026 Cum poate România să ajungă la baraj chiar și în cazul unui dezastru în preliminarii + importanța „dublei” cu Cipru și Kosovo
Citește mai mult
Calcule pentru CM 2026  Cum poate România să ajungă la baraj chiar și în cazul unui dezastru în preliminarii + importanța „dublei” cu Cipru și Kosovo
Real Madrid, ironizată  Rivalii îi invită să facă poze cu „trofeul european pe care  nu îl vor avea  niciodată”
Campionate
17.10
Real Madrid, ironizată Rivalii îi invită să facă poze cu „trofeul european pe care nu îl vor avea niciodată”
Citește mai mult
Real Madrid, ironizată  Rivalii îi invită să facă poze cu „trofeul european pe care nu îl vor avea niciodată”