„NU mai plânge”  Ironia lui Dani Carvajal  în finala EURO 2024 la adresa unui jucător englez
Dani Carvajal, la Euro / Foto: Imago

„NU mai plânge”Ironia lui Dani Carvajal în finala EURO 2024 la adresa unui jucător englez

  • Fundașul spaniol Dani Carvajal (32 de ani) și-a ironizat adversarii englezi în finala EURO 2024, câștigată de Spania în fața Angliei, scor 2-1.
  • Dani Carvajal a fost surprins făcând un gest către un adversar, dar nu e clar dacă era vorba despre Harry Kane sau Bukayo Saka,

În minutul 24, Dani Carvajal și Bukayo Saka au fost implicați într-un duel la mijlocul terenului, iar arbitrul a acordat fault în favoarea britanicilor.

Imediat, fundașul spaniol Dani Carvajal a fost surprins de camere în timp ce îi făcea cuiva semne să nu mai plângă.

Nu e clar dacă era vorba despre Harry Kane, căpitanul Angliei, care a intervenit și i-a solicitat „centralului” Letexier acordarea unui cartonaș galben pentru fundașul celor de la Real Madrid, sau dacă i se adresa lui Saka.

Jucătorul cu șase Ligi ale Campionilor în palmares nu a fost de acord cu cererea adversarului său, așa că i-a cerut „să nu mai plângă atât!”, conform sport.es.

Dani Carvajal, ironii la adresa englezilor

Fundașul spaniol nu a fost mulțumit de decizia arbitrului, considerând că englezul a exagerat și că adversarii se plâng prea mult.

Spania a câștigat Euro 2024

Naționala Spaniei a câștigat Euro 2024, după ce s-a impus împotriva Angliei, scor 2-1, duminică seara, la Berlin.

Golurile ibericilor au fost marcate de Nico Williams (min. 47) și Mikel Oyarzabal (min. 86), în timp ce pentru englezi a punctat Cole Palmer (min. 73).

Așadar, Spania a devenit prima țară cu patru trofee de Euro în palmares, după triumfurile din 1964, 2008, 2012 și 2024.

De partea cealaltă, englezii rămân cu două finale de Euro pierdute: în 2020 și 2024!

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”