Negocieri  Au fost confirmate discuțiile dintre  Cicâldău și Westerlo : „E o echipă la care te poți afirma”
Alexandru Cicâldău / Foto: Imago

Negocieri Au fost confirmate discuțiile dintre Cicâldău și Westerlo: „E o echipă la care te poți afirma”

  • Fotbalistul român Alexandru Cicâldău (27 de ani) va pleca de la Galatasaray Istanbul în această vară.
  • Mijlocașul nu mai este dorit de antrenorul Okan Buruk, iar impresarii săi îi caută un nou angajament.
  • O formație importantă din Belgia a înaintat deja o ofertă de transfer pentru Cicâldău.

14:30 Giovanni Becali confirmă discuțiile cu Westerlo

Impresarul Giovanni Becali a confirmat discuțiile dintre Alexandru Cicâldău și Westerlo, fiind sigur că ar fi o mutare potrivită pentru mijlocașul român.

„Westerlo este o echipă care e prima în clasament. După două meciuri, are 6 puncte. Anul trecut s-a clasat pe locurile 8-10. E o echipă de mijlocul clasamentului din prima ligă a Belgiei, dar o echipă la care poți să te afirmi, o echipă din mijlocul Europei.

În cazul lui Alexandru Cicâldău este important să-ți menții contractul. Clubul din Belgia nu știu dacă-i poate plăti salariul integral, dar de comun acord cu Galatasaray se poate ajunge la un compromis. Important este că el trebuie să joace. Vom vedea, mai e timp”, a declarat Giovanni Becali, conform fanatik.ro.

__________________________________________________

Știrea inițială

Alexandru Cicâldău s-a întors la Galatasaray, în această vară, după împrumutul de la Konyaspor, însă nu intră în planurile antrenorului Okan Buruk.

Turcii sunt dispuși să-l vândă pe jucătorul român adus în vara lui 2021, de la Universitatea Craiova, în schimbul a 6.500.000 de euro.

Westerlo, ofertă pentru Cicâldău

Presa din Turcia anunță că formația belgiană Westerlo a înaintat o ofertă concretă celor de la Galatasaray, pentru Alexandru Cicâldău, iar în următoarele zile ar urma să se ia o decizie finală.

  • Westerlo a terminat sezonul trecut pe locul 11, însă în startul actualei stagiuni a început perfect: este lider, cu șase puncte din șase posibile, după 4-2 cu Mechelen și 3-0 cu Cercle Brugge.

Turcii nu anunță exact suma de transfer, însă scriu că sunt șanse foarte mari ca mutarea să se realizeze.

Cicâldău mai are contract cu Galatasaray până în vara lui 2026, însă conducătorii Cim-Bom vor să-l vândă neapărat pe jucătorul român.

3.000.000 €
este cota de piață a lui Alexandru Cicâldău, conform transfermarkt.de

Jurnaliștii turci mai vorbesc de interesul a două formații pentru Alexandru Cicâldău. Prima este Pisa, formație din Serie B, iar cea de-a doua este Petrolul Ploiești.

Puțin probabil a doua variantă, ținând cont de problemele financiare pe care clubul ploieștean le are în momentul de față.

41 de meciuri, 5 goluri și 4 pase decisive
a adunat Alexandru Cicâldău la Galatasaray
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5