„UNII NU SUNT 100% FIZIC”  Gâlcă: „În vestiar, eu sunt ăla cu  personalitate ”
Constantin Gâlcă Foto:sportpictures.eu

„UNII NU SUNT 100% FIZIC” Gâlcă: „În vestiar, eu sunt ăla cu personalitate

  • Constantin Gâlcă (52 de ani) a tras primele concluzii după egalul echipei sale pe terenul celor de la Hermannstadt, scor 0-0.

Tehnicianul oltenilor a vorbit și despre situația lui Alex Mitriță (29 de ani), jucător ce a început meciul în postura de rezervă.

„Efecte negative”  Rotaru, despre folosirea jucătorului U21:  „Regulă coercitivă!”
Citește și
„Efecte negative” Rotaru, despre folosirea jucătorului U21: „Regulă coercitivă!”
Citește mai mult
„Efecte negative” Rotaru, despre folosirea jucătorului U21: „Regulă coercitivă!”

Constantin Gâlcă: „Am vrut mai mult și ne-am creat ocazii”

„Prima repriză am jucat foarte slab, Hermannstadt a avut o primă repriză bună, putea să și marcheze din centrările și ocaziile pe care le-a avut.

A doua repriză ne-am organizat mai bine, am fost mai intenși, am vrut mai mult și ne-am creat ocazii de gol. Păcat că n-am putut să marcăm din opțiunile pe care le-am avut.

Din punct de vedere al statisticii, mi-a plăcut, dar avem nevoie de mai mult timp. Trebuie să jucăm 90-100 de minute, până fluieră arbitrul finalul meciului. Să fim mai constanți în joc” a declarat Gâlcă pentru Prima Sport.

Gâlcă despre Mitriță: „Nu e 100% fizic”

Întrebat despre situația lui Alex Mitriță, antrenorul Universității a spus că e printre jucătorii care nu au făcut toate antrenamentele.

„V-am mai spus și la începutul meciului, sunt jucători care trebuiau să fie titulari. N-au făcut toate antrenamentele în pregătire, așa că nu sunt 100% fizic, n-am nimic de comentat.

(n.r. e dificil vestiarul Universității Craiova?) Jucătorul e bine să aibă personalitate și să fie bine pe teren. În vestiar, eu sunt ăla cu personalitate.

Eu aștept de la echipa mea să arate din ce în ce mai bine, să recuperăm jucătorii, să-i aducem la un nivel de pregătire mult mai bun și o omogenitate a echipei mult mai bună.

Eu sper să mai vină jucători.”, a adăugat Gâlcă.

În etapa următoare, Universitatea Craiova urmează să întâlnească UTA Arad, pe teren propriu, sâmbătă 20 iulie, cu începere de la ora 20:30.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”