„victorie și cu Rijeka” Fotbaliștii  Corvinului  nu sunt descurajați de înfrângerea cu Paksi: „Un duș rece bun, vrem să trecem și de croați”

„victorie și cu Rijeka”Fotbaliștii Corvinului nu sunt descurajați de înfrângerea cu Paksi: „Un duș rece bun, vrem să trecem și de croați”

  • Fotbaliștii Corvinului susțin că nu s-au speriat în niciun moment că pot pierde calificarea în turul 2 preliminar din Europa League
  • Câștigătoarea Cupei României a fost învinsă de Paksi, scor 0-2, după ce a câștigat manșa tur din Ungaria cu 4-0.
  • În faza următoare, Corvinul o va întâlni pe vicecampioana Croației, NK Rijeka. Turul va fi pe 25 iulie, la Sibiu, iar returul pe 31 iulie, la Rijeka.

Echipa antrenată de Florin Maxim are asigurate cel puțin alte patru meciuri în cupele europene după calificarea de astăzi. Luni, 22 iulie, are loc tragerea la sorți pentru turul 3 preliminar din Europa League și Conference League.

CALIFICARE  Corvinul  pierde pe final returul cu Paksi, dar merge mai departe în Europa League! Știm următorul adversar
Citește și
CALIFICARECorvinul pierde pe final returul cu Paksi, dar merge mai departe în Europa League! Știm următorul adversar
Citește mai mult
CALIFICARE Corvinul pierde pe final returul cu Paksi, dar merge mai departe în Europa League! Știm următorul adversar

Corvinul - Paksi. Neacșa: „Eu un duș rece, vrem victorie cu Rijeka”

„Am obținut calificarea, un lucru deloc simplu pentru o echipă de Liga a 2-a. E bine că am primit acest duș rece, Rijeka este de alt calibru. Vrem un rezultat bun și săptămâna viitoare, ca să ne spălăm puțin păcatele. Și vrem să ne calificăm”, a declarat Alexandru Neacșa la DigiSport.

Fotbaliștii lui Maxim nu s-au temut în niciun moment că pot rata calificarea cu Paksi.

„Știam ca va fi un meci dificil și mult mai greu ca în Ungaria. Diferența a facut-o determinarea lor, la noi a fost o oarecare teamă. Referitor la ritmul lor și ce au încercat pe final de meci, nu am avut emoții foarte mari.

Totuși, să revii de la 4-0 e destul de greu. Calificarea este meritată. Am fi vrut să facem și un pic de spectacol, fiindcă fanii au venit în număr mare la meci. Nu suntem supărați, ci puțin obosiți.

Îi vom analiza, vom vedea ce puncte forte au. Vom vedea la finalul meciului ce am făcut bine și ce nu”, a spus Viorel Lică la Prima Sport.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5