SPIONAȚI  Apariție rară pe stadioanele din România:  Chivu, în lojă  la Rapid - CFR +25 foto
Cristi Chivu pe Giulești

SPIONAȚI Apariție rară pe stadioanele din România: Chivu, în lojă la Rapid - CFR

  • Cristi Chivu a profitat de zilele petrecute în România și a venit să vadă Rapid - CFR
  • Fostul căpitan al naționalei așteaptă încă oferte după despărțirea de Inter Primavera

Rapid - CFR e fără îndoială capul de afiș al etapei 2, două dintre echipele ce au ca obiectiv titlul, iar investițiile și sonoritatea băncilor tehnice au atras interesul tuturor.

RAPID - CFR 2-2 Echipa lui Neil Lennon  suferă : egal și cu clujenii, 2-2
Citește și
RAPID - CFR 2-2Echipa lui Neil Lennon suferă: egal și cu clujenii, 2-2
Citește mai mult
RAPID - CFR 2-2 Echipa lui Neil Lennon suferă : egal și cu clujenii, 2-2

În Giulești a venit și Cristi Chivu, întors în țară într-o scurtă vacanță, unde a participat și la nunta lui Ianis Hagi. 

Printre alte lucruri de rezolvat, dar și până se va decide unde își va continua cariera, Chivu a venit în Giulești să le vadă pe Rapid și CFR Cluj. 

Discret, așa cum a fost mereu, fostul căpitan de la Ajax și Roma a stat într-o lojă până ca meciul să înceapă, dialogând cu politicianul Mircea Geoană, apoi a căutat să urmărească meciul și să se expună cât mai puțin.  

Imagini din Giulești înainte de Rapid - CFR
Imagini din Giulești înainte de Rapid - CFR

Galerie foto (25 imagini)

Imagini din Giulești înainte de Rapid - CFR Imagini din Giulești înainte de Rapid - CFR Imagini din Giulești înainte de Rapid - CFR Imagini din Giulești înainte de Rapid - CFR Imagini din Giulești înainte de Rapid - CFR
+25 Fotografii
labels.photo-gallery

Oferte multe pentru fostul căpitan al naționalei

Plecat de la Inter Primavera, Cristi Chivu a apărut pe lista multor echipe de top, ba chiar a fost propus și pentru postul de selecționer al României, în cazul în care Edi Iordănescu renunță la post. 

Potrivit presei italiene Chivu ar fi fost dorit și la Ajax, unde timp de doi ani ar fi ocupat rolul de antrenor secund al lui Francesco Farioli, urmând ca din sezonul 2026-2027 să devină principal. 

Chivu a rămas un nume important în istoria lui Ajax, unde a câștigat 3 trofee, titlul, Cupa și Supercupa, iar în sezonul 2000-2001 a fost desemnat jucătorul anului la clubul batav. 

CHIVU Episodul 1  „Sunt pregătit să antrenez la seniori. Caut provocări, nu mediocritate!” + „ Mândru  de românii care s-au integrat din Italia”
Citește și
CHIVU Episodul 1 „Sunt pregătit să antrenez la seniori. Caut provocări, nu mediocritate!” + „Mândru de românii care s-au integrat din Italia”
Citește mai mult
CHIVU Episodul 1  „Sunt pregătit să antrenez la seniori. Caut provocări, nu mediocritate!” + „ Mândru de românii care s-au integrat din Italia”
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”