GIULEȘTI Sold-out  Ce măsuri a luat Rapid pentru ca dinamoviștii  să nu cumpere  bilete în afara celor alocate
Suporteri Rapid / Foto: Sport Pictures

GIULEȘTI Sold-out Ce măsuri a luat Rapid pentru ca dinamoviștii să nu cumpere bilete în afara celor alocate

  • Derby în Giulești, duminică, de la ora 21:30, între Rapid și Dinamo, într-o partidă din etapa a 6-a din Liga 1.
  • Rapid - Dinamo va fi transmis în direct pe Prima Sport 1 și Digi Sport 1, dar și în format liveTEXT pe GOLAZO.ro.

Giuleștenii au luat cu asalt platforma online Entertix. Biletele rămase, care au fost scoase la vânzare astăzi, au fost epuizate în mai puțin de o oră.

  • Capacitatea stadionului „Rapid” este de aproximativ 14.000 de locuri.
Dă din casă  Șumudică  spune că a vorbit cu Șucu, iar patronul i-a transmis: „Vei antrena Rapidul”
Citește și
Dă din casăȘumudică spune că a vorbit cu Șucu, iar patronul i-a transmis: „Vei antrena Rapidul”
Citește mai mult
Dă din casă Șumudică spune că a vorbit cu Șucu, iar patronul i-a transmis: „Vei antrena Rapidul”

Dinamoviștii au primit 650 de bilete pentru derby. Așadar, excluzând și zona-tampon dintre galerii, peste 12.000 de rapidiști sunt așteptați în tribune la ora meciului.

Ultimele bilete, la case

Harta stadionului Giulești: away fans - zona unde au rezervate locurile fanii lui Dinamo Harta stadionului Giulești: away fans - zona unde au rezervate locurile fanii lui Dinamo
Harta stadionului Giulești: away fans - zona unde au rezervate locurile fanii lui Dinamo

Rapidiștii au decis ca ultimele 613 tichete să fie scoase la vânzare sâmbătă, de la ora 12:00, la casele de bilete de la stadion.

Acestea se află în lângă galeria oaspeților, iar organizatorii vor să evite ca biletele să fie cumpărate de fani ai roș-albilor.

De altfel, biletele pentru acest meci nu au fost la vânzare liberă online, ci doar cu codul de pe cardul de abonat al gazdelor.

613 bilete rămase la Rapid - Dinamo. Suporterii noștri pregătesc un «vulcan» împotriva dinamoviștilor, toate biletele puse în vânzare astăzi, online, fiind epuizate în mai puțin de o oră.

Din motive de siguranță, ultimele 613 bilete, la Peluza Sud, vor fi puse în vânzare mâine, de la ora 12:00, la casa de bilete a stadionului Giulești. Luptăm împreună”, a fost anunțul rapidiștilor, pe rețelele sociale.

Înaintea startului etapei a 6-a din Liga 1, Rapid se afla pe locul 13, cu 4 puncte, în timp ce Dinamo era pe locul 4, cu 8 puncte.

Dinamo a învins-o pe Rapid ultima dată, în campionat, pe 11 aprilie 2015: scor 2-0. Săpunaru a fost titular pentru feroviari în acea partidă.

STB prelungește programul

„Cu ocazia organizării meciului de fotbal între echipele F.C.Rapid 1923 şi F.C. Dinamo Bucureşti pe Stadionul Giuleşti, duminică, 18.08.2024, STB va prelungi programul de funcţionare a liniilor de transport ale căror trasee converg către stadion.

Astfel, tramvaiele liniilor 11, 41 şi 44 şi autobuzele liniilor 163 şi 178 vor circula până la defluirea totală a spectatorilor de pe stadion, pentru a asigura transportul călătorilor după finalizarea evenimentului sportiv", scrie pe pagina de Facebook STB.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”