Marinakis, băiat rău  Patronul adversarei lui FCSB din Europa, suspendat după ce  a scuipat spre arbitru : „Din cauza trabucului”
Evangelos Marinakis (sursă foto: imago)

Marinakis, băiat rău Patronul adversarei lui FCSB din Europa, suspendat după ce a scuipat spre arbitru: „Din cauza trabucului”

  • Evangelos Marinakis este finanțatorul echipelor Nottingham Forest, Rio Ave și Olympiacos Pireu (adversara lui FCSB în Europa League, pe 28 noiembrie, ora 22:00, la București)
  • Marinakis a fost suspendat 5 meciuri de Federația Engleză, din cauză că a scuipat în dreptul brigăzii de arbitri la finalul partidei Nottingham Forest-Fulham, scor 0-1
  • Miliardarul grec are o reputație controversată, fiind acuzat de trafic de droguri în 2014

Evangelos Marinakis este unul dintre cei mai bogați oameni din Grecia, cu o avere estimată la 3,5 miliarde euro.

Simone Biles, brand puternic  Topul în care multipla campioană olimpică e peste  Messi, Ronaldo și LeBron
Citește și
Simone Biles, brand puternic Topul în care multipla campioană olimpică e peste Messi, Ronaldo și LeBron
Citește mai mult
Simone Biles, brand puternic  Topul în care multipla campioană olimpică e peste Messi, Ronaldo și LeBron

Evangelos Marinakis a scuipat arbitrii și dă vina pe trabuc

Evangelos Marinakis a fost suspendat cinci etape din cauză că a scuipat înspre brigada de arbitri de Nottingham Forest-Fulham, scor 0-1, meci disputat pe 28 septembrie 2024.

La audieri, Marinakis a invocat un motiv incredibil: patronul echipelor Olympiacos Pireu, Nottingham Forest și Rio Ave a declarat că a scuipat „din cauza celor două sau trei trabucuri pe care le fumează zilnic”

Miliardarul grec le-a declarat oficialilor Comisiei de Disciplină că obișnuiește să scuipe într-un șervețel din cauza trabucurilor, însă la meciul Nottingham-Fulham nu a avut nimic la îndemână, iar gestul său a părut că este îndreptat spre arbitri, notează lequipe.fr.

Oficialii englezi nu a crezut însă explicațiile lui Marinakis.

„A scuipat înspre oficialii care au arbitrat meciul în mod intenționat.

În opinia noastră, este dezgustător și lipsit de respect. Nu există o altă explicație credibilă pentru gestul pe care l-a făcut”, se arată în comunicatul emis de Federația Engleză de Fotbal.

Marinakis a lipsit de la meciul contra celor de la Crystal Palace (1-0) și va vedea la televizor și partidele cu Leicester, West Ham, Newcastle and Arsenal.

Marinakis, băiat rău  Patronul adversarei lui FCSB din Europa, suspendat după ce  a scuipat spre arbitru : „Din cauza trabucului” Marinakis, băiat rău  Patronul adversarei lui FCSB din Europa, suspendat după ce  a scuipat spre arbitru : „Din cauza trabucului”

Evangelos Marinakis, omul-problemă

Cu Marinakis la conducere din 2010, Olympiacos a cucerit 10 titluri de campionă a Greciei, dintre care 7 au fost câștigate consecutiv, patru Cupe ale Greciei și trofeul Conference League în 2024.

Evangelos Marinakis este un personaj controversat în Grecia.

În 2011, Marinakis a fost dat în judecată de fostul fotbalist Djibril Cisse, care a fost bătut de fanii lui Olympicos după un derby cu Pantathinaikos, câștigat de echipa din Pireu după o decizie contrversată a arbitrilor.

În 2014, Evangelos Marinakis a scăpat de suspendare după ce a fost acuzat că a intrat în cabina arbitrilor după un meci între Olympiacos și Asteras Tripolis.

Un an mai târziu, Marinakis a scăpat din nou, de data aceasta dintr-un proces care viza mai multe meciuri trucate în campionatul Greciei.

La fel s-a întâmplat și în 2019, când Marinakis și alți 27 de oameni din fotbalul grec au fost achitați de Curtea Supremă din Grecia, tot după mai multe investigații în care erau implicate și casele de pariuri.

În 2018, Evangelos Marinakis a fost cercetat penal pentru trafic de droguri, după ce în una dintre navele sale ancorate în Pireu, Noor 1, au fost găste 2,7 tone de cocaină în valoare de 70 de milioane de dolari. Marinakis a scăpat și de data aceasta de închisoare.

  • Evangelos Marinakis a fost susținătorul lui Alexis Tsipras, fost prim-ministru al Greciei și președinte al partidului de extremă stânga, Syriza
Pancu a fost judecat azi  Selecționerul U21 , scuze pentru gestul șocant » Ce decizie a luat Comisia Tehnică
Nationala
19:13
Pancu a fost judecat aziSelecționerul U21, scuze pentru gestul șocant » Ce decizie a luat Comisia Tehnică
Citește mai mult
Pancu a fost judecat azi Selecționerul U21 , scuze pentru gestul șocant » Ce decizie a luat Comisia Tehnică
Investitori noi la Dinamo?   Andrei Nicolescu  dezvăluie: „Există interes și din țară, și din afară”
Liga 1
20:06
Investitori noi la Dinamo? Andrei Nicolescu dezvăluie: „Există interes și din țară, și din afară”
Citește mai mult
Investitori noi la Dinamo?  Andrei Nicolescu dezvăluie: „Există interes și din țară, și din afară”
Bonus pentru „5+6”  Cine mai e în cursă pentru  potul oferit de FRF  + De ce FCSB nu e eliminată, deși a încălcat regula
Liga 1
18:18
Bonus pentru „5+6” Cine mai e în cursă pentru potul oferit de FRF + De ce FCSB nu e eliminată, deși a încălcat regula
Citește mai mult
Bonus pentru „5+6”  Cine mai e în cursă pentru potul oferit de FRF + De ce FCSB nu e eliminată, deși a încălcat regula
Simone Biles, brand puternic  Topul în care multipla campioană olimpică e peste  Messi, Ronaldo și LeBron
Diverse
13:31
Simone Biles, brand puternic Topul în care multipla campioană olimpică e peste Messi, Ronaldo și LeBron
Citește mai mult
Simone Biles, brand puternic  Topul în care multipla campioană olimpică e peste Messi, Ronaldo și LeBron
„NU” PENTRU FCSB  Philippe Clement, răspuns categoric la întrebarea GOLAZO.ro: „Atunci nu voi antrena niciodată FCSB” + Ce se va întâmpla cu  Ianis Hagi
Europa League
16:00
„NU” PENTRU FCSB Philippe Clement, răspuns categoric la întrebarea GOLAZO.ro: „Atunci nu voi antrena niciodată FCSB” + Ce se va întâmpla cu Ianis Hagi
Citește mai mult
„NU” PENTRU FCSB  Philippe Clement, răspuns categoric la întrebarea GOLAZO.ro: „Atunci nu voi antrena niciodată FCSB” + Ce se va întâmpla cu Ianis Hagi
EXPLICAȚIA UNEI CIUDĂȚENII O echipă a fost penalizată, 0-3 la “masa verde”, pentru că  a câștigat un meci folosind jucători prea mici . Ce zice FRF
Diverse
15:20
EXPLICAȚIA UNEI CIUDĂȚENIIO echipă a fost penalizată, 0-3 la “masa verde”, pentru că a câștigat un meci folosind jucători prea mici. Ce zice FRF
Citește mai mult
EXPLICAȚIA UNEI CIUDĂȚENII O echipă a fost penalizată, 0-3 la “masa verde”, pentru că a câștigat un meci folosind jucători prea mici . Ce zice FRF
„Probabil n-ați auzit niciodată de el” Străinii, uimiți de averea lui  Ion Țiriac : „Cum e posibil să fie de trei ori mai bogat decât Ronaldo?”
Diverse
16:08
„Probabil n-ați auzit niciodată de el”Străinii, uimiți de averea lui Ion Țiriac: „Cum e posibil să fie de trei ori mai bogat decât Ronaldo?”
Citește mai mult
„Probabil n-ați auzit niciodată de el” Străinii, uimiți de averea lui Ion Țiriac : „Cum e posibil să fie de trei ori mai bogat decât Ronaldo?”
Decizie bizară la Rangers - FCSB  Interzis la TV  pentru peste 1 milion de români!
Europa League
22.10
Decizie bizară la Rangers - FCSBInterzis la TV pentru peste 1 milion de români!
Citește mai mult
Decizie bizară la Rangers - FCSB Interzis la TV pentru peste 1 milion de români!