FCSB, derby-uri la foc automat  FCSB - Dinamo,  de două ori în 10 zile  + Campioana va avea 4 meciuri tari în Liga 1 în două săptămâni
foto: GOLAZO.ro

FCSB, derby-uri la foc automat FCSB - Dinamo, de două ori în 10 zile + Campioana va avea 4 meciuri tari în Liga 1 în două săptămâni

  • Dinamo - FCSB se va juca de două ori, cu roș-albii gazde, în decurs de 10 zile: pe 20 octombrie în campionat și pe 30 octombrie în Cupa României
  • În decurs de 14 zile, FCSB va întâlni Dinamo, Rapid și Craiova, la care se adaugă și duelul cu Rangers, din Europa League.
Cum poate surprinde FCSB  Campioana debutează în noua Europa League în fața  celui mai slab adversar: RFS
Citește și
Cum poate surprinde FCSB Campioana debutează în noua Europa League în fața celui mai slab adversar: RFS
Citește mai mult
Cum poate surprinde FCSB  Campioana debutează în noua Europa League în fața celui mai slab adversar: RFS

Tragerea la sorți din Cupa României o avantajează pe FCSB din două puncte de vedere, dar îi și aduce un program realmente infernal în a doua jumătate a lunii octombrie - începutul lui noiembrie.

Care sunt avantajele:

  1. Duelul cu Universitatea Craiova, din Cupă, se va disputa pe teren propriu. Față de primele două sezoane, în care Cupa s-a jucat în acest format, acum s-a schimbat o regulă, plecată de o sugestie a lui Mihai Stoica, managerul general al FCSB.
    Acesta susținuse că nu e normal că echipele mari să fie nevoite să joace toate cele 3 meciuri în deplasare. FRF a acceptat și a decis ca gazda meciului dintre echipele din urna 1 să se decidă prin tragere la sorți. Iar FCSB a fost favorizată de tragere și va avea pe Arenă disputa cu oltenii.
  2. Chiar dacă celelate două jocuri sunt programate în deplasare, cu Dinamo și Agricola Borcea, acestea se vor disputa, foarte probabil, tot în București.
    Disputa cu Dinamo sigur va fi pe Arena Națională, în vreme ce Agricola Borcea trebuie să joace pe un stadion cu nocturnă și, așa cum s-a mai întâmplat în sezoanele trecute cu alte meciuri, e de așteptat la Agricola Borcea să accepte să joace pe terenul FCSB-ului, adică tot pe Arena Națională.

În schimb, programul roș-albaștrilor va fi unul realmente exploziv peste o lună. Vor fi două confruntări cu Dinamo în decurs de 10 zile. Ambele, considerate pe terenul lui Dinamo, dar ele se vor disputa pe un stadion care e casa FCSB-ului: Arena Națională.

Apoi, în decurs de numai două săptămâni, FCSB va face un tur de forță, cum nu s-a mai întâmplat în anii precedenți: va avea 4 derby-uri în campionat, cu marile rivale Dinamo, Rapid și Universitatea Craiova, iar între ele se adaugă o deplasare lungă și un meci extrem de dificil în Europa: cu Rangers.

Program FCSB final de octombrie - început de noiembrie

  • 20 octombrie: Dinamo - FCSB (Liga 1)
  • 24 octombrie: Rangers - FCSB (Europa League)
  • 27 octombrie: FCSB - Rapid (Liga 1)
  • 30 octombrie: Dinamo - FCSB (Cupa României)
  • 3 noiembrie: Universitatea Craiova - FCSB (Liga 1)

În primele două ediții ale Cupei României, FCSB nu a depășit faza grupelor, iar competiția a propus finale surprinzătoare: Sepsi - U Cluj și Corvinul - Oțelul. S-au impus Sepsi și Corvinul. Ultima dată când FCSB a câștigat Cupa s-a întâmplat în 2020, 1-0 în fnală cu Sepsi.

Câștigătoarea Cupei României va intra în primul tur preliminar din Europa League în sezonul 2025-2026 al cupelor europene. 

10 meciuri
va avea FCSB în ultima lună de competiție: 21 noiembrie - 21 decembrie: 6 etape de campionat, două meciuri în Europa League și alte două în Cupa României
FCSB, locul 2 în Europa League Doar Ajax e peste  campioana României  după prima etapă!
Europa League
00:09
FCSB, locul 2 în Europa LeagueDoar Ajax e peste campioana României după prima etapă!
Citește mai mult
FCSB, locul 2 în Europa League Doar Ajax e peste campioana României după prima etapă!
EUROPA LEAGUE  Radu Dragușin,  eliminat  după doar 7 minute la debutul în cupele europene
Europa League
26.09
EUROPA LEAGUE Radu Dragușin, eliminat după doar 7 minute la debutul în cupele europene
Citește mai mult
EUROPA LEAGUE  Radu Dragușin, eliminat după doar 7 minute la debutul în cupele europene
FCSB - RFS 4-1 Campioana s-a distrat cu RFS la debutul în noul format Europa League!  Olaru MVP
Europa League
00:01
FCSB - RFS 4-1Campioana s-a distrat cu RFS la debutul în noul format Europa League! Olaru MVP
Citește mai mult
FCSB - RFS 4-1 Campioana s-a distrat cu RFS la debutul în noul format Europa League! Olaru MVP
Transfer neașteptat  Miralem Pjanic a semnat cu o echipă  interzisă  în cupele europene: „Cel mai mare ipocrit din fotbal”
Campionate
26.09
Transfer neașteptat Miralem Pjanic a semnat cu o echipă interzisă în cupele europene: „Cel mai mare ipocrit din fotbal”
Citește mai mult
Transfer neașteptat  Miralem Pjanic a semnat cu o echipă interzisă în cupele europene: „Cel mai mare ipocrit din fotbal”
Chiricheș nu renunță Încă rezistă, deși Becali voia să scape de el:  „Sper să fiu un exemplu pentru tineri!”
Europa League
01:18
Chiricheș nu renunțăÎncă rezistă, deși Becali voia să scape de el: „Sper să fiu un exemplu pentru tineri!”
Citește mai mult
Chiricheș nu renunță Încă rezistă, deși Becali voia să scape de el: „Sper să fiu un exemplu pentru tineri!”
Bătaie în tribuneFanii s-au încăierat la Galatasaray - PAOK » Ultrașii unei alte echipe s-au infiltrat în peluză, iar poliția a fost nevoită să intervină
Europa League
26.09
Bătaie în tribuneFanii s-au încăierat la Galatasaray - PAOK » Ultrașii unei alte echipe s-au infiltrat în peluză, iar poliția a fost nevoită să intervină
Citește mai mult
Bătaie în tribuneFanii s-au încăierat la Galatasaray - PAOK » Ultrașii unei alte echipe s-au infiltrat în peluză, iar poliția a fost nevoită să intervină
Lehmann, arestat Fostul portar german a petrecut  o noapte în arest , după ce a fost prins beat la volan
Diverse
26.09
Lehmann, arestatFostul portar german a petrecut o noapte în arest, după ce a fost prins beat la volan
Citește mai mult
Lehmann, arestat Fostul portar german a petrecut o noapte în arest , după ce a fost prins beat la volan
Scandal imens în Liga 3  Au folosit  un jucător străin pe post de român U21 : „Au spus că e surdo-mut și că nu știe să-și scrie numele!”
Liga 3
26.09
Scandal imens în Liga 3 Au folosit un jucător străin pe post de român U21: „Au spus că e surdo-mut și că nu știe să-și scrie numele!”
Citește mai mult
Scandal imens în Liga 3  Au folosit un jucător străin pe post de român U21 : „Au spus că e surdo-mut și că nu știe să-și scrie numele!”