FCSB, 23.000 de pachete vândute  Venituri de 2 milioane de euro +  Ce se întâmplă cu restul biletelor  pentru Europa League
foto: Sportpictures

FCSB, 23.000 de pachete vândute Venituri de 2 milioane de euro + Ce se întâmplă cu restul biletelor pentru Europa League

  • În mai puțin de 4 zile, campioana FCSB a vândut aproape jumătate din biletele pentru cele 4 meciuri de pe teren propriu, din Europa League
  • Pentru cele 23.000 de pachete deja comercializate, FCSB a raportat venituri de 2.000.000 de euro
  • Pachetele mai sunt disponibile on-line până la finalul acestei săptămâni, iar de luni vor fi vândute separat bilete la primul meci, cel cu Riga (26 septembrie)
Bilete pentru Cipru - România   Tichetele s-au epuizat în 75 de minute!
Citește și
Bilete pentru Cipru - România Tichetele s-au epuizat în 75 de minute!
Citește mai mult
Bilete pentru Cipru - România   Tichetele s-au epuizat în 75 de minute!

Vânzarea pachetelor la cele 4 meciuri de pe teren propriu pe care FCSB le va avea pe tabloul principal din Europa League a avut un succes mult peste ceea ce anticipau chiar și cei care conduc clubul.

Până în acest moment, la mai puțin de 100 de ore de momentul în care pachetele au fost disponibile pe site, vineri seară, la ora 19:00, au fost vândute 23.000. 

Nivelul e aproape jumătate din câți spectatori va putea avea FCSB la un meci și anume 50.000, restul de 5.000 fiind locuri goale, solicitate de Jandamerie și UEFA ca zonă de siguranță, mai ales atunci când vor veni și suporteri ai echipei adverse. 

Când se vor vinde bilete doar pentru meciul FCSB - Riga

Pentru cele 23.000 deja vândute, FCSB a încasat 2.000.000 de euro! Dacă le-ar fi vândut pe toate, atunci veniturile ar fi însemnat 4,3 milioane de euro.

În schimb, dacă va evolua cu stadionul plin la toate cele 4 jocuri, dar prin vânzarea restului de bilete în mod separat, pentru fiecare partidă, încasările vor fi și mai mari. Fiindcă cine va participa la cele 4 meciuri, dar va prefera varianta de a lua bilet la fiecare în parte va achita mult peste prețul unui pachet.

Pachetele vor fi disponibile la vânzare toată această săptămână, după care, cel mai probabil de luni, se vor vinde bilete la primul meci de pe teren propriu, cu Riga, programat joia viitoare, pe 26 septembrie, de la 22:00, pe Arena Națională, live la TV pe Prima Sport și Digi Sport. 

Cele 4 meciuri de acasă pe care FCSB le va avea în Europa

  • 26 septembrie: FCSB - Riga, 22:00
  • 7 noiembrie: FCSB  Midtjylland, 19:45
  • 28 noiembrie: FCSB - Olympiakos, 22:00
  • 30 ianuarie: FCSb - Manchester United, 22:00

Acum 2 ani, în grupe, media a fost de doar 20.000 de fani

Ultima dată când FCSB a fost în grupele unei competiții europene s-a întâmplat în toamna lui 2022.

Pe formatul vechi, au fost 3 meciuri pe teren propriu: cu Anderlecht, Silkeborg și West Ham. Media la acele partide a fost de numai 20.000.

  • FCSB - Anderlecht 0-0: 29.780 spectatori
  • FCSB - Silkeborg 0-5: 9.103
  • FCSB - West Ham 0-3: 20.172
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”