„Am greșit echipa”  Patronul FCSB e supărat că s-a luat după staff: „Jucătorii din benzi  n-au contat ” +41 foto
FCSB - Sparta Praga FOTO GOLAZO.ro

„Am greșit echipa” Patronul FCSB e supărat că s-a luat după staff: „Jucătorii din benzi n-au contat

  • FCSB a pierdut calificarea în play-off-ul UCL, scor 3-4 cu Sparta Praga la general
  • Roș-albaștrii merg în Europa League, unde vor juca împotriva lui Lask Linz

Patronul FCSB, Gigi Becali, spune că eroarea cea mai mare a fost că s-a lăsat influențat de staff-ul echipei și nu a alcătuit el primul „11” cu Sparta.

FCSB, IRONIZATĂ de rivale CFR, Dinamo și Steaua, postări cu tâlc:  „Seară de poveste”
Citește și
FCSB, IRONIZATĂ de rivaleCFR, Dinamo și Steaua, postări cu tâlc: „Seară de poveste”
Citește mai mult
FCSB, IRONIZATĂ de rivale CFR, Dinamo și Steaua, postări cu tâlc:  „Seară de poveste”

„Am greșit echipa. M-am luat după ei. M-au convins că nu putem să jucăm cu Popa și Miculescu, că nu mai avem schimbări după aia, și ce facem. Nu contează cine m-a convins. S-a văzut că trebuie să joci cu atacanți.

Nu mă mai iau în viața mea după voi, puteți să spuneți ce vreți voi. Asta este echipa și gata!

Popa câștigă duelurile, chiar mai bine ca Miculescu. A jucat cu Șerbănescu (n.r. Marius Ștefănescu), care a pierdut toate mingile, le-a dat la adversar. Are emoții, e vai de capul lui. Dacă jucam cu Popa, dominam noi.

A fost și ghinion, gol cadou, gol din corner, am avut și noi 11 metri clar. Arbitrul a fost [un factor] ca să fost scorul ăsta. Putea să fie 2-1 pentru noi.

FCSB - Sparta Praga
FCSB - Sparta Praga

Galerie foto (41 imagini)

FCSB - Sparta Praga FCSB - Sparta Praga FCSB - Sparta Praga FCSB - Sparta Praga FCSB - Sparta Praga
+41 Fotografii
labels.photo-gallery

A dat și 5 minute de prelungire, s-a întrerupt jocul, au fost 6 schimbări, s-a băut apă, s-a tras de timp. Trebuia să dea 8-10 minute.

Prima repriză a fost pierdută pentru că jucătorii din benzi nu contau, doi jucători în minus, Băluță și Ștefănescu”, a spus Gigi Becali la Fotbal Club, pe Digi Sport.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5