FCSB  Campioana le-a pus ofertele pe masă: „Negocierile  continuă! ”
FCSB / Foto: Sport Pictures

FCSB Campioana le-a pus ofertele pe masă: „Negocierile continuă!

  • Campioana României, FCSB, a pregătit noi contracte pentru Andrei Vlad (25 de ani) și Risto Radunovic (32 de ani).
  • Cei doi jucători ar urma să devină liberi în iarnă, dacă nu se vor pune de acord asupra noilor oferte.

Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, Mihai Stoica, a afirmat că cei doi jucători intrați în ultimele șase luni de contract, Andrei Vlad și Risto Radunovic, vor primi oferte de prelungire a înțelegerilor în următoarea perioadă.

Clubul va prezenta oferte pentru Vlad și Radunovic. Negocierile vor continua, indiscutabil. Nu avem la momentul ăsta nicio a treia variantă pentru că nu are niciun rost. Discutăm în iarnă.

La portari nu e problemă. Sunt foarte mulți portari de valoare pe care poți să-i aduci. Am avut zeci de propuneri”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

FCSB, noi oferte pentru Vlad și Radunovic

În cazul lui Radunovic, negocierile au fost deschise cu mai bine de șase luni în urmă. Atunci, fundașul stânga a solicitat un salariu mai mare, dar care să intre în vigoare imediat.

De partea cealaltă, patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, ar fi dorit ca noul salariu să se activeze de la 1 ianuarie 2025, când ar fi expirat actualul contract.

Într-un final, nu s-a ajuns la niciun consens, iar Radunovic poate fi abordat de orice club, în acest moment, fiind în ultimele luni de contract cu FCSB.

Andrei Vlad nu a vrut să plece

De partea cealaltă, Andrei Vlad a cerut să fie lăsat să plece, iar șefii celor de la FCSB i-au propus rezilierea contractului. Acesta a refuzat de teamă că va rămâne fără echipă în noul sezon.

FCSB n-a acceptat condiția jucătorului, care voia să rezilieze doar după ce își găsea o nouă formație, iar Vlad a mers până la urmă în cantonamentul din Olanda.

Andrei Vlad a costat-o pe FCSB, în vara lui 2017, aproximativ 400.000 de euro, plătiții celor de la Universitatea Craiova.

  • Al treilea portar al celor de la FCSB, în momentul de față, este Mihai Udrea (22 de ani).
TELEVIZARE România - Lituania   Cine transmite  revenirea lui Mircea Lucescu acasă, după 38 de ani + „Zidul Galben” pe Ghencea
Nationala
08.09
TELEVIZARE România - Lituania Cine transmite revenirea lui Mircea Lucescu acasă, după 38 de ani + „Zidul Galben” pe Ghencea
Citește mai mult
TELEVIZARE România - Lituania  Cine transmite revenirea lui Mircea Lucescu acasă, după 38 de ani + „Zidul Galben” pe Ghencea
„Îl invidiez pe Lucescu!”  Cornel Dinu, aflat în spital,  vorbește cu emoție  despre revenirea lui Il Luce pe banca naționalei
Nationala
16:10
„Îl invidiez pe Lucescu!” Cornel Dinu, aflat în spital, vorbește cu emoție despre revenirea lui Il Luce pe banca naționalei
Citește mai mult
„Îl invidiez pe Lucescu!”  Cornel Dinu, aflat în spital, vorbește cu emoție despre revenirea lui Il Luce pe banca naționalei
Cerere respinsă  Dinamo a fost refuzată de LPF
Liga 1
13:33
Cerere respinsă Dinamo a fost refuzată de LPF
Citește mai mult
Cerere respinsă  Dinamo a fost refuzată de LPF
Oficial  UTA Arad a transferat fotbalistul care a luat  premiul Puskas  pentru cel mai frumos gol din lume, în 2019 
Liga 1
14:53
Oficial UTA Arad a transferat fotbalistul care a luat premiul Puskas pentru cel mai frumos gol din lume, în 2019
Citește mai mult
Oficial  UTA Arad a transferat fotbalistul care a luat premiul Puskas pentru cel mai frumos gol din lume, în 2019