Federaţia americană va revizui politicile de comunicare după controversele legate de arbitraj de la US Open

Federaţia americană va revizui politicile de comunicare după controversele legate de arbitraj de la US Open

​Federaţia americană de tenis (USTA) a anunţat că va revizui politicile sale de comunicare după controversele legate de arbitraj de la US Open, informează Reuters, potrivitAgerpres.

Logo Federatia americana de tenisFoto: usta.com

Arbitrul Mohamed Lahyani a fost admonestat de organizatorii US Open fiindcă a încălcat protocolul când a coborât din scaunul său în plin meci pentru a i se adresa personal australianului Nick Kyrgios.

Arbitrul Christian Rask a fost la rândul său ţinta criticilor după ce a penalizat-o pe franţuzoaica Alize Cornet după ce şi-a schimbat tricoul în timpul meciului. Organizatorii turneului au dat publicităţii un comunicat în care au afirmat că regretă că jucătoarea a fost penalizată.

Sâmbătă, americanca Serena Williams a primit mai multe avertismente în setul al doilea al finalei pe care avea s-o piardă în faţa japonezei Naomi Osaka.

În urma acestor incidente, purtătorul de cuvânt al USTA, Chris Widmaier, a afirmat că forul pe care îl reprezintă se gândeşte la introducerea unor schimbări.

Directorul WTA, Steve Simon, a declarat că ia în calcul ca indicaţii venite din partea antrenorului, interzise la turneele de Grand Slam, să fie de acum permise.

S-ar putea să te intereseze și:

VIDEO US Open: Alize Cornet, avertizată de arbitru după ce și-a dat jos tricoul pe teren - De ce au voie doar bărbații?

US Open: Alize Cornet nu va fi sancţionată pentru că şi-a scos tricoul pe teren

VIDEO US Open: Scena rar întâlnită în tenis - A făcut arbitrul Mohamed Lahyani pe antrenorul pentru Nick Kyrgios?

VIDEO Serena Williams, lacrimi şi acuzaţii de sexism în finala de la US Open: "Mai degrabă pierd, decât să trișez"

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5