„TRAȘI LA RĂSPUNDERE”  Florin Maxim, despre derapajul îngrozitor al fanilor croați: „Și în  Ungaria  a fost la fel”
Florin Maxim

„TRAȘI LA RĂSPUNDERE” Florin Maxim, despre derapajul îngrozitor al fanilor croați: „Și în Ungaria a fost la fel”

  • Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara, a comentat scandările revoltătoare ale fanilor lui Rijeka la meciul din Europa League de aseară, încheiat 1-0 pentru croați

Suporterii gazdelor au început să scandeze „Ubi, ubi, ubi, cigani”, care în limba română se traduce ca „Omorâți ţiganii”, potrivit Prima Sport.

Un pic mai bogați Câți bani  au încasat  CFR Cluj, Universitatea Craiova și Corvinul
Citește și
Un pic mai bogațiCâți bani au încasat CFR Cluj, Universitatea Craiova și Corvinul
Citește mai mult
Un pic mai bogați Câți bani au încasat CFR Cluj, Universitatea Craiova și Corvinul

Florin Maxim: „Probabil că vor fi trași la răspundere”

„Am auzit, au strigat și în spatele meu. Atât îi duce mintea. Și în Ungaria a fost la fel (n.r. în dubla Corvinului cu Paksi, 4-2 la general). Ce să fac? Educație cu ei? Jucătorii de pe margine au auzit, în teren nu cred că au stat atenți.

Nu e ok! Nu e deloc în regulă. Păcat că se întâmplă astfel de lucruri la fotbal. Nu e loc de așa ceva, nu le-am răspuns cu nimic. Ne-am purtat cât se poate de frumos. Asta e! Probabil că vor fi trași la răspundere cei responsabili.

Noi ne vedem de drumul nostru. Ne așteaptă dubla cu Astana, din toate învățam și vrem să reușim mai multe în meciurile următoare. Nu e dezamăgire, nu are de ce să fie. Din orice experiență trebuie să învățăm”, a declarat Florin Maxim pentru GOLAZO.ro.

  • Deși a pierdut, Corvinul își va continua aventura în cupele europene. Echipa antrenată de Florin Maxim urmează să întâlnească Astana, în turul 3 preliminar al Conference League.

Primarul Hunedoarei: „Vom face o scrisoare către UEFA”

Edilul-șef al Hunedoarei, Dan Bobouțanu, spune că va propune luarea de măsuri imediate.

„La pomul lăudat să nu te duci cu sacul. S-a demonstrat în Croația cum e «politically corect». La Sibiu, delegația croată a stat înspre galeria croată. Aici, noi am stat lângă galeria lor. Ne-au înjurat pe tot parcursul meciului.

Asta e Uniunea Europeană? Așa e Croația în UE? Ne-au pus ostentativ în dreptul galeriei celor de la Rijeka. Evident că ne-au văzut și ne-au înjurat.

Pumni în aer, totul a culminat cu acea scandare. Repetându-se obsesiv, mi-am dat seama despre ce e vorba. Sunt xenofobi, rasiști, la croați pare că se poartă.

Ar cam trebui să facem o scrisoare către UEFA. Am reprezentat România, nu doar Corvinul. Le sugerez să facă o scrisoare. Observatorul probabil a scris în raport, la noi scria și ca bate vântul incorect, la ei era permisă băutura alcoolică în tribună. La noi nu ai voie, la ei se poate.

Plus că acel stadion era omologat pentru cupele europene, iar suporterii noștri erau ținuți într-o cușcă. Ce e asta?!

Regretabil și reprobabil. Repet, voi sugera să trimitem o scrisoare către UEFA, nu știu cât va conta, dar o facem pentru România”, a declarat Bobouțanu pentru GOLAZO.ro.

Suporterii Corvinului la Rijeka FOTO: facebook.com/fccorvinul1921 Suporterii Corvinului la Rijeka FOTO: facebook.com/fccorvinul1921
Suporterii Corvinului la Rijeka FOTO: facebook.com/fccorvinul1921

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”