„Plecați dracu' acasă!” Hagi, criză de nervi  la Farul-Poli Iași. S-a certat cu secunzii, dar și cu fanii. Ce l-a deranjat
Gheorghe Hagi (sursă foto: sportpictures)

„Plecați dracu' acasă!”Hagi,criză de nervi la Farul-Poli Iași. S-a certat cu secunzii, dar și cu fanii. Ce l-a deranjat

  • Gheorghe Hagi a urlat la fanii din tribune în timpul primului meci câștigat de Farul în acest sezon, 2-0 cu Poli Iași.
  • Hagi le-a strigat suporterilor „să aducă bani sau să plece acasă” și „Farul nu este Barcelona”.

Gheorghe Hagi a explicat că motivul ieșirii sale este că fanii i-ar fi indicat schimbările pe care să le facă la partida cu Poli Iași.

„O să-l aduc”  Gică Hagi , determinat să facă transferul „chiar dacă trebuie să bag adânc mâna în buzunar”
Citește și
„O să-l aduc”Gică Hagi, determinat să facă transferul „chiar dacă trebuie să bag adânc mâna în buzunar”
Citește mai mult
„O să-l aduc” Gică Hagi , determinat să facă transferul „chiar dacă trebuie să bag adânc mâna în buzunar”

Regele s-a certat cu fanii din tribune

Gheorghe Hagi a dat primele semne de nervozitate după ce s-a stins noctura, iar a doua oară s-a certat cu fanii de la tribuna 1, dar și cu secunzii de pe banca Farului care au încercat să îl calmeze.

Momentul în care Hagi țipă la fani a fost urcat în social media de un spectator aflat în apropierea băncii de rezerve a Farului.

Ce le-a strigat Gheorghe Hagi fanilor

„Plecați dracu' acasă, plecați acasă cu șmecheriile voastre! V-ați obișnuit că asta e Barcelona! Credeți că e Barcelona aici. Aduceți bani, aduceți bani!”

Cineva de pe banca de rezerve a încercat să-l liniștească pe Hagi, dar n-a avut succes. Gică s-a rățoit și la el: „Taci, mă, taci din gură! S-aducă bani! E ușor pentru ei”, apoi și-a îndreptat atenția către meci și a dat indicații jucătorilor.

Hagi, despre motivul conflictului cu fanii: „Îmi înjură jucătorii și îmi dictează schimbările”

Hagi și-a continuat tirada la adresa fanilor și la conferința de presă. Patronul-antrenor al Farului a declarat că Aurelian Chițu ar fi plecat de la echipă din cauza înjurăturilor venite din partea suporterilor.

Vin din tribună și îmi fac schimbările. Așa am auzit, din tribună, din spatele meu, îmi fac schimbările. Unii îmi zici pe cine să schimb. Ok... wow! Wow! Chiar așa? Puțină încredere! Trebuie să ai încredere.

Dacă nu, fiecare suntem antrenori, facem tot. Cei care spun îi rog să vină să antreneze ei Farul. Mă dau afară și îi rog pe ei să vină să antreneze. Să vină și ei să facă ce am făcut noi dacă nu le convine. Nu e nicio problemă, mă dau la o parte, să vină ei antrenor și să facă. 

E prea mult! Jucătorii sunt înjurați. Înjurați! Chițu d-aia a plecat. Nu, nu, nu e normal! Nu e normal să fim așa. Dacă n-aveți încredere, OK, să vină altul, dar ce facem cu el? Că trebuie să facă bugetul și bugetul e mare rău.

Farul a crescut, sunt cheltuieli mari pentru a întreține o bază din asta. Să ai buget de un milion și nu știu cât la academie, să ieși campion, să faci fotbal fete, pe care nu l-a făcut nimeni în România, și să ieși campion... ăla credeți că se ține așa?”, a declarat Gheorghe Hagi, conform orangesport.ro.

TELEVIZARE România - Lituania   Cine transmite  revenirea lui Mircea Lucescu acasă, după 38 de ani + „Zidul Galben” pe Ghencea
Nationala
08.09
TELEVIZARE România - Lituania Cine transmite revenirea lui Mircea Lucescu acasă, după 38 de ani + „Zidul Galben” pe Ghencea
Citește mai mult
TELEVIZARE România - Lituania  Cine transmite revenirea lui Mircea Lucescu acasă, după 38 de ani + „Zidul Galben” pe Ghencea
„Îl invidiez pe Lucescu!”  Cornel Dinu, aflat în spital,  vorbește cu emoție  despre revenirea lui Il Luce pe banca naționalei
Nationala
15:01
„Îl invidiez pe Lucescu!” Cornel Dinu, aflat în spital, vorbește cu emoție despre revenirea lui Il Luce pe banca naționalei
Citește mai mult
„Îl invidiez pe Lucescu!”  Cornel Dinu, aflat în spital, vorbește cu emoție despre revenirea lui Il Luce pe banca naționalei
Cerere respinsă  Dinamo a fost refuzată de LPF
Liga 1
13:33
Cerere respinsă Dinamo a fost refuzată de LPF
Citește mai mult
Cerere respinsă  Dinamo a fost refuzată de LPF
Oficial  UTA Arad a transferat fotbalistul care a luat  premiul Puskas  pentru cel mai frumos gol din lume, în 2019 
Liga 1
14:53
Oficial UTA Arad a transferat fotbalistul care a luat premiul Puskas pentru cel mai frumos gol din lume, în 2019
Citește mai mult
Oficial  UTA Arad a transferat fotbalistul care a luat premiul Puskas pentru cel mai frumos gol din lume, în 2019