Gheorghe Popescu, despre finala de la Roland Garros: "Am avut impresia că meciul se joacă la Bucureşti. Hagi făcea pe antrenorul din tribună"

Gheorghe Popescu, despre finala de la Roland Garros: "Am avut impresia că meciul se joacă la Bucureşti. Hagi făcea pe antrenorul din tribună"

Gheorghe Popescu a urmărit din tribunele arene Philippe Chatrier finala de la Roland Garros, alături de Gheorghe Hagi. Popescu a povestit că Hagi îi dădea indicaţii Simonei cum ar trebuie să lovească mingea, relatează News.ro.

Fani romani la intrarea pe Chatrier Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

"Ne-am bucurat împreună. El comenta şi în timpul game-urilor, dădea indicaţii cum ar trebui să lovească Simona mingea. Făcea pe antrenorul din tribună. A fost genial, Gică", a declarat Popescu, la Digi Sport.

El a povestit atmosfera extraordinară făcută de numeroţii suporteri ai Simonei Halep: "E mai uşor pe teren decât în tribună. Simona Halep a întors rezultatul după ce a fost condusă, a jucat din ce în ce mai bine, a fost o victorie meritată. Am vorbit cu ea după meci, era fericită, foarte fericită. La un moment dat am avut impresia că meciul se joacă la Bucureşti, Simona a avut o galerie incredibilă şi în momentele delicate, publicul a ovaţionat-o, a încurajat-o şi ea a recţionat pe măsură."

Simona Halep, locul I WTA, a câştigat sâmbătă turneul de la Roland Garros, după ce a învins-o, în finală, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1, pe americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA. În urma acestui succes, primul din carieră la un grand slam, Halep a devenit prima jucătoare română care câştigă un "major", după Viriginia Ruzici, care s-a impus, în 1978, tot la French Open.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5