Primul transfer   Liverpool  îl aduce pe Mamardashvili, starul Valenciei
Mamardashvili este foarte aproape de o mutare la Liverpool

Primul transfer Liverpool îl aduce pe Mamardashvili, starul Valenciei

  • Liverpool este foarte aproape de oficializarea primului transfer realizat în această perioadă de mercato.
  • Mamardashvili, portar care a evoluat în sezonul precedent pentru Valencia, poate deveni astfel primul jucător adus pe Anfield în era lui Arne Slot, antrenor care a preluat clubul în luna iunie.

Liverpool este foarte aproape de oficializarea primului transfer realizat în această perioadă de mercato.

LĂUDAT DE CANNAVARO   Mesaj de încurajare  pentru  Dennis Man,  de la Balonul de Aur 2006
Citește și
LĂUDAT DE CANNAVARO Mesaj de încurajare pentru Dennis Man, de la Balonul de Aur 2006
Citește mai mult
LĂUDAT DE CANNAVARO  Mesaj de încurajare  pentru Dennis Man, de la Balonul de Aur 2006

Mamardashvili, portar care a evoluat în sezonul precedent pentru Valencia, poate deveni astfel primul jucător adus pe Anfield în era lui Arne Slot, antrenor care a preluat clubul în luna iunie.

Jucătorii lui Liverpool au demonstrat că se pot descurca și fără Jurgen Klopp. În primele 2 partide disputate în acest sezon, sub tutela lui Arne Slot, „Cormoranii” au obținut 2 victorii, ambele cu același scor (2-0), în fața celor de la Ipswich și Brentford.

Mamardashvili este foarte aproape de o mutare la Liverpool

Fanii grupării au fost îngrijorați, însă, de lipsa de transferuri. Se pare că antrenorul olandez s-a decis să aducă un nou portar, care să concureze pentru postul de titular cu Alisson Becker.

Fabrizio Romano, celebrul jurnalist sportiv specializat pe transferuri, a anunțat printr-o postare pe platforma X faptul că Giorgi Mamardashvili, care a evoluat în sezonul precedent pentru Valencia, va ajunge la Liverpool, urmând ca astăzi (26 august) să fie supus unei examinări medicale amănunțite.

Liverpool va plăti 35 de milioane de euro pentru a-și asigura serviciile portarului georgian.

Mamardashvili va rămâne încă un sezon la Valencia, chiar și după ce va semna contractul cu oficialii „Cormoranilor”, sub formă de împrumut. Astfel, el va ajunge efectiv pe Anfield în 2025.

Giorgio Mamardashvili s-a remarcat în sezonul anterior

Gruzinul a făcut o figură frumoasă în stagiunea precedentă. Chiar dacă formația pentru care a evoluat, Valencia, a terminat pe locul 9 în clasamentul La Liga, Mamardashvili a reușit să mențină poarta „intactă” în 13 partide.

Performanțele sale au făcut diferența, dat fiind faptul că formația de pe Estadio Mestalla a avut unul dintre cele mai bune recorduri cu privire la golurile primite (45).

Marea lacună a Valenciei a fost compartimentul ofensiv, marcând o medie de doar 1.05 reușite pe meci.

„Liliecii” au început sezonul curent în mod deplorabil, cu 2 înfrângeri din tot atâtea partide disputate. Valencia a fost învinsă de Barcelona (1-2) și de Celta Vigo (1-3), fiind în acest moment „lanterna roșie” a campionatului.

Arne Slot l-a făcut „uitat” pe Jurgen Klopp

Liverpool a debutat în noul sezon din Premier League cu dreptul. Băieții lui Arne Slot au învins-o pe Ipswich în deplasare, formație nou-promovată, 2-0, scor pe care l-au replicat și în duelul împotriva celor de la Brentford.

Cormoranii” au arătat excelent atât din punct de vedere defensiv, fără niciun gol încasat până în acest moment, cât și în compartimentul ofensiv.

În următoarele 2 partide, Liverpool va juca cu Manchester United (deplasare), precum și cu Nottingham Forest (acasă).

Articol de Achim Sturzu

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”