Hajduk - Dinamo (21.30)/  Infernul  din Split: s-au vandut peste 20.000 de bilete

Hajduk - Dinamo (21.30)/ Infernul din Split: s-au vandut peste 20.000 de bilete

"Suntem pregatiti pentru orice, inclusiv pentru loviturile de departajare", spune antrenorul Ioan Andone, inaintea returului cu Hajduk Split. Tehnicianul bucurestenilor se asteapta ca formatia croata sa isi schimbe asezarea tactica: "Acum, Hajduk stie exact care este forta noastra si vor face orice pentru a ne contracara".

La Bucuresti, Djakaridja Kone a marcat golul de 3-1Foto: fcdinamo.ro

Dinamo a castigat cu 3-1 prima partida si anunta o partitura de asemenea ofensiva. "E o prostie sa joci la 0-0", spune Andone, constient totodata ca nu apararea este punctul forte al echipei sale: "Am luat trei goluri de la Sportul. Tot ce pregatim la antrenament, uitam. Trebuie sa terminam la un moment dat cu greselile din defensiva!"

Bucurestenii se asteapta la un infern in tribune: pana miercuri seara, se vandusera peste 20.000 de bilete din cele 35.000 disponibile. Suporterii croati sunt recunoscuti pentru fanatismul cu care isi sustin echipa; fortele de ordine vor institui masuri speciale de siguranta in Split si au transmis fanilor veniti din Romania sa nu poarte la vedere insemnele lui Dinamo.

Meciul Hajduk Split - Dinamo incepe la ora 21.30 si va fi transmis in direct de DigiSport. Hotnews va relata in format Live Text desfasurarea partidei.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”