Inima frântă   Calhanoglu  a plâns după eșecul cu Olanda: „Regret că ne-am retras”
Hakan Calhanoglu (30 de ani), căpitanul Turciei, a apărut după înfrângerea cu Olanda, scor 1-2, în lacrimi la interviuri. Foto: Imago

Inima frântă Calhanoglu a plâns după eșecul cu Olanda: „Regret că ne-am retras”

  • Hakan Calhanoglu (30 de ani), căpitanul Turciei, a apărut după înfrângerea cu Olanda, scor 1-2, în lacrimi la interviuri.
  • Turcia a condus cu 1-0 până în minutul 70, după care batavii au întors rezultatul și s-au calificat în semifinalele Euro 2024.

Eliminarea de la Euro 2024 a fost una dureroasă pentru turci, care visau la o nouă calificare în sferturi după 16 ani.

Hakan Calhanoglu a plâns după eșecul Turciei cu Olanda

Căpitanul Hakan Calhanoglu a apărut cu ochii în lacrimi la interviuri. Un singur regret pentru vedeta lui Inter Milano, faptul că echipa sa a făcut pasul înapoi în partea secundă, când Olanda a reușit să revină.

„Vreau să le mulțumesc tuturor care au contribuit la acest parcurs. Am făcut un turneu excelent. Din păcate, așa a fost să fie. Am reușit să ajungem până aici. Suntem fericiți că am reușit să obținem aceste rezultate pentru țară. În fotbal mai și pierzi. Fanii noștri ne-au aplaudat la finalul meciului, iar ăsta nu poate fi decât un semn bun.

N-am început foarte bine repriza a doua. Ne-am retras. După ce am primit al doilea gol, am început să apelăm la multe pase lungi. Îmi doresc să nu ne fi retras. Asta este, se întâmplă. E o onoare că am reușit să ajungem până aici”, a spus Hakan Calhanoglu.

9 apariții
la EURO are Calhanoglu, care l-a egalat la meciul cu Olanda pe Rustu Recber, ambii pe primul loc

Turcia, din nou în primele 8 din Europa

Turcia a terminat pe locul 2 grupa F la Euro 2024, cu 6 puncte, sub Portugalia (0-3), dar peste Georgia (3-1) și Cehia (2-1).

În optimi a trecut de Austria, scor 2-1, apoi a fost eliminată de Olanda, scor 1-2.

Visează la primul Mondial după 24 de ani

Pentru Turcia urmează meciurile din Nations League, unde vor evolua în Liga B într-o grupă cu Țara Galilor, Islanda și Muntenegru.

Apoi, calificările la Campionatul Mondial din 2026, unde Turcia n-a mai fost din 2002, de când termina turneul pe locul 3.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”