Și arbitrii sunt în C UEFA a delegat 3 brigăzi românești în  Nations League  la partidele codașelor
Ovidiu Hațegan (sursă foto: sportpictures)

Și arbitrii sunt în CUEFA a delegat 3 brigăzi românești în Nations League la partidele codașelor

  • Ovidiu Hațegan, Florin Chivulete, Sebastian Colțescu și alți șapte arbitri români au fost trimiși de UEFA să conducă meciuri din al treilea eșalon al Ligii Națiunilor.
  • Cei 10 arbitri români au fost împărțiți meciurile Irlanda de Nord - Luxemburg și Belarus - Bulgaria.

România va fi reprezentată în Grupa B din Liga Națiunilor de Radu Petrescu. Ajutat de alți trei români, Petrescu va fluiera meciul Slovenia - Austria.

Cunoștințe vechi „Tricolorii”, fluierați de o  brigadă de azeri  la meciul din Kosovo + centralul este cunoscut campioanei FCSB
Citește și
Cunoștințe vechi„Tricolorii”, fluierați de o brigadă de azeri la meciul din Kosovo + centralul este cunoscut campioanei FCSB
Citește mai mult
Cunoștințe vechi „Tricolorii”, fluierați de o  brigadă de azeri la meciul din Kosovo + centralul este cunoscut campioanei FCSB

Aribitrii români nu au loc în elita Ligii Națiunilor

UEFA a delegat zece arbitri români la două meciuri din League C, grupa a 3-a și patru arbitri la un meci din League B, grupa a 3-a.

  • Marian Barbu va conduce joi, 5 septembrie, Irlanda de Nord-Luxemburg, meci care contează pentru gryupa a 3-a din League C. Barbu va fi ajutat de Vasile Marinescu și Mihai Artene. Al patrulea oficial va fi Rareș Vidican, iar în camera VAR se vor afla Sebastian Colțescu și Iulian Dima.
  • Ovidiu Hațegan va arbitra joi, 5 septembrie, Belarus-Bulgaria, partidă care se va disputa pe ZTE Arena din Zalaegerszeg (Ungaria). Hațegan va fi ajutat de asistenții Sebastian Gheorghe și Alexandru Cerei, iar al patrulea oficial este Andrei Chivulete.

Doar o brigadă din România în Liga Națiunilor B, grupa a 3-a

Centralul Radu Petrescu, asistenții Radu Ghinduleac și Mircea Grigoriu, ajutați de Marcel Bîrsan, în calitate de al patrulea oficial, sunt singurii români care au prins un meci tare în startul noii ediții a Ligii Națiunilor.

Cei patru vor meciul Slovenia – Austria, contând pentru grupa a 3-a din League B. La cele două linii vor fi arbitrii-asistenți Radu Ghinguleac și Mircea Grigoriu, iar Marcel Bîrsan va fi al patrulea oficial. Partida se va disputa la Ljubljana, pe Stadion Stozice.

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”