A erupt  Gică Hagi a făcut iureș pe „subiectul Ianis”: „ Interese meschine.  Antrenorul minte!” + Mesaj pentru șefii lui Rangers
Gică Hagi / Foto: Youtube@Farul TV

A erupt Gică Hagi a făcut iureș pe „subiectul Ianis”: „Interese meschine. Antrenorul minte!” + Mesaj pentru șefii lui Rangers

  • Gică Hagi (59 de ani) a comentat în termeni duri cazul fiului său, Ianis Hagi, care nu mai este dorit la Rangers
  • „Regele” l-a contrazis pe antrenorul echipei, Philippe Clement, care declarase că nu are nicio legătură cu „retrogradarea” jucătorului la echipa secundă.

Ianis Hagi s-a întors la Rangers în această vară, după ce i-a expirat împrumutul cu Deportivo Alaves, însă șefii grupării scoțiene, în frunte cu antrenorul belgian Philippe Clement, l-au înștiințat că nu se vor baza pe el în actualul sezon.

Sfat  Ilie Dumitrescu, mesaj pentru  Ianis Hagi : „Există posibilitatea asta”
Citește și
Sfat Ilie Dumitrescu, mesaj pentru Ianis Hagi: „Există posibilitatea asta”
Citește mai mult
Sfat Ilie Dumitrescu, mesaj pentru  Ianis Hagi : „Există posibilitatea asta”

Gică Hagi, „săgeți” spre Glasgow: „O poveste urâtă”

Gică Hagi a spus că ar fi vrut să stea departe de acest subiect, însă întrebările legate de fiul său l-au determinat să reacționeze.

„Regele” i-a desființat pe șefii lui Rangers, pentru modul în care l-au tratat pe Ianis în această vară, după întoarcerea de la Alaves.

Ianis Hagi mai are contract cu Rangers un singur an.

„El nu vine, rămâne afară. Are contract cu Rangers. După aceea, ce i se întâmplă la Rangers este o poveste urâtă din partea celor care au făcut-o.

Nu am vrut să vorbesc, dar le transmit și celor de acolo: urâtă. Un jucător ales cel mai bun tânăr jucător al lor. S-a accidentat acolo, s-a dus acolo să joace și s-a întors înapoi să se antreneze singur.

Dacă în Europa de Vest se întâmplă așa, ce pretenții mai avem noi din România? Dacă la acel nivel se întâmplă așa ceva, ce pot eu să înțeleg din România?

Am zis că tac din gură, dar dacă tot m-ai întrebat. Nu vine în România. A dovedit că poate acolo. A fost cel mai bun jucător al lui Rangers.

S-a accidentat jucând pentru Rangers, nu în altă parte, și tu în tratezi cum l-ai tratat. Ce facem? Unde am ajuns? Ce-i fotbalul ăsta? S-a ajuns prea departe, din punctul meu de vedere.

Un jucător care a dat totul, care e iubit de suporteri, care iubește clubul. Ce interese sunt? Până unde? E jucătorul vostru, care v-a ajutat să fiți campioni. Și tânăr, că nu are 35 de ani. Singurul jucător care a fost la Euro.

Un an de zile a lipsit, un an a jucat în Spania, a fost la Euro, apoi: nu avem nevoie de tine. Nu credeam niciodată că se ajunge la așa ceva, la interese meschine”, a declarat Hagi, la conferința de presă de după meciul cu UTA.

Gică Hagi îl contrazice pe antrenorul lui Rangers

Zilele trecute, antrenorul celor de la Rangers, Philippe Clement, a declarat că nu are nicio legătură cu trimiterea lui Ianis Hagi la echipa secundă.

Gică Hagi îl contrazice și „îi bate obrazul” tehnicianului belgian.

Nu e cum a zis antrenorul. A zis, te antrenezi singur sau la echipa a doua! A fost trimis. Nu că nu știe nimic. Ba da, el i-a zis. Antrenorul i-a zis. Adică, du-te și antrenează-te singur. E dureros din punctul meu Gică Hagi
5.500 în 13 minute! FCSB, număr uriaș de  pachete de bilete vândute  pentru Europa League după numai o oră!
Europa League
20:42
5.500 în 13 minute!FCSB, număr uriaș de pachete de bilete vândute pentru Europa League după numai o oră!
Citește mai mult
5.500 în 13 minute! FCSB, număr uriaș de pachete de bilete vândute pentru Europa League după numai o oră!
Gafă de proporții  Fanii lui Dinamo sunt furioși:  noul autocar  este de fapt la mâna a doua de la FCSB
Liga 1
21:09
Gafă de proporții Fanii lui Dinamo sunt furioși: noul autocar este de fapt la mâna a doua de la FCSB
Citește mai mult
Gafă de proporții  Fanii lui Dinamo sunt furioși: noul autocar este de fapt la mâna a doua de la FCSB
„Djokovic!”  Toni Nadal, răspuns surpinzător în dezbaterea pentru  GOAT-ul  din tenis: „Putea fi nepotul meu, dar a avut prea multe probleme”
Tenis
18:31
„Djokovic!” Toni Nadal, răspuns surpinzător în dezbaterea pentru GOAT-ul din tenis: „Putea fi nepotul meu, dar a avut prea multe probleme”
Citește mai mult
„Djokovic!” Toni Nadal, răspuns surpinzător în dezbaterea pentru GOAT-ul din tenis: „Putea fi nepotul meu, dar a avut prea multe probleme”
Nu se mai numește „Michael Klein”   Corvinul  schimbă numele stadionului: „Soția și fiica lui au notificat Primăria”
Liga 2
13:38
Nu se mai numește „Michael Klein” Corvinul schimbă numele stadionului: „Soția și fiica lui au notificat Primăria”
Citește mai mult
Nu se mai numește „Michael Klein”  Corvinul schimbă numele stadionului: „Soția și fiica lui au notificat Primăria”